Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Zwemring kopen? Bekijk de leukste zwemringen in onze webshop!

Zwemring

Zwemring kopen? De leukste zwemringen vind je bij Zippytoys Een zwemring, wie heeft er niet mee gezwommen? Zelfs als je al prima kunt zwemmen is een zwemring heerlijk om mee te kunnen dobberen of lekker in te kunnen zitten. Hoe oud je ook bent, het is altijd heerlijk om een zwemring te gebruiken, zeker als je in groot water gaat zwemmen zoals in een meer of in de zee. Wij hebben de leukste zwemringen voor groot en klein, in leuke kleuren en grappige patronen. Bekijk ze snel en je vindt gegarandeerd een zwemring die je aanspreekt. Leuk als cadeautje of verrassing voor je kind als jullie aankomen op je vakantiebestemming.

Een zwemring 

Een zwemring is altijd fijn om mee te zwemmen, of je nu al een diploma hebt of nog niet. Met een zwemring kun je af en toe even bijkomen en lekker hangen en om je heen kijken zonder direct te moeten zwemmen. Altijd handig als je al een heel stuk hebt afgelegd of gewoon nog klein bent en niet zo vaak zwemt. Als ouder is het ook een veilig gevoel als je kind een zwemring om heeft bij het zwembad of in de zee. Zeker als het ook nog zwembandjes om heeft, want dan is je kind dubbel zo veilig. Bekijk nu snel ons assortiment. Er zijn zwembanden voor kinderen vanaf drie jaar, maar ook voor oudere kinderen van bijvoorbeeld negen jaar oud.

Een zwemring voor kleinere kinderen

Heb jij nog een peuter of kleuter en wil je die graag een leuke zwemring cadeau doen als je op vakantie gaat? Blijf je lekker thuis en ga je af en toe naar het zwembad in de buurt en wil je een veilig gevoel als je kleuter in het diepe wil springen? Dan zijn onze leuke peuter- en kleuter zwemringen natuurlijk een geweldig idee om aan te schaffen. Ze zijn speciaal voor kleine kinderlijfjes gemaakt, waardoor ze er niet gelijk weer uit vallen zodra ze een sprong in het diepe nemen. Bovendien hebben ze soms ook bijbehorende zwembandjes en dat is natuurlijk ook heel handig, zo ben je gelijk voorzien van alle veilige middelen voor jouw zoon of dochter.

Een auto zwemring of zwemband voor grotere kinderen

Ga je op vakantie en wil je graag je wat oudere kind iets leuks geven voor in het zwembad? Ben je zelf niet zo heel groot en wil je zelf graag lekker in een zwemband kunnen hangen, in een meer of in de zee? Wij hebben een geweldige auto zwemring waarin het heerlijk vertoeven is. Je kunt er met je billen naar beneden in gaan hangen of gewoon met je armen over de rand. Wat je ook doet, met deze band blijf je heerlijk drijven en hij ziet er ook nog eens heel stoer uit. De handvaten op de zwemring zijn ideaal. Zo kun je je lekker vastgrijpen als er gestoeid gaat worden of de golven nogal hoog zijn.

Nog meer leuke zwemringen voor grote kinderen en volwassenen

Heb je een paar tienerkinderen of ben je zelf nog jong en wil je graag een leuke zwemring meenemen op vakantie? Dan hebben wij geweldige zwemringen waar je echt de blits mee zult maken. Een zwemring in de vorm van een donut met een hap eruit bijvoorbeeld, of een grote zwemring met een rivier alligator erop afgebeeld. Ook hebben we Hi-Gloss zwemringen met handgrepen in de leuke felle kleuren oranje, roze en groen. De leuke Jungle zwemband voor volwassenen doet het bij onze klanten ook altijd goed. Wil je graag een zwemring voor jouw eigen formaat? Bekijk dan snel onze uitgebreide collectie. 

Zwemringen met leuke prints

Wil je een zwemring kopen voor je kleine? Dan is het natuurlijk superleuk om er een te nemen met een vrolijk patroon of een leuke print. Zo hebben we leuke zwemringen van Paw Patrol of Disney Frozen. Ook hebben we leuke zwemringen in ons assortiment met leuke poppen erop, een paarleuke fleurige vissen of een zwemring met vrolijke zomerfiguurtjes zoals bijtjes en vlinders of grappige vliegtuigjes die in het zonnetje rondvliegen. Ga je met de boot op vakantie of heb je een stoere vent in huis? Dan is een zwemring met straaljager of een anker en patrijspoortjes erop natuurlijk ook heel leuk.

De Hudora zwemriem, lekker veilig

Moet jouw kind nog beginnen met zwemlessen en wil je dat het zich veilig voelt en dat jij ook op je gemak bent? Dan is de Hudora zwemriem een perfecte keuze. De zwemriem ondersteunt je kleine aan alle kanten, zodat het eenvoudig is om te blijven drijven en je kind voorzichtig kan beginnen met leren zwemmen. Daarbij heeft je kind lekker veel bewegingsvrijheid en kan het de zwemriem niet zomaar kwijt raken of verliezen. Zelf openen van deze zwemriem is ook niet mogelijk en dat maakt deze riem een ideale manier om veilig te leren zwemmen. De riem is verstelbaar en daarmee geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud.

  Laden...