Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Zwembaden kopen? Bekijk onze zwembaden webshop!

Zwemmen, wie houdt er niet van? Vooral kinderen vinden het fantastisch om lekker naar het zwembad te gaan. Of ze nu kunnen zwemmen of niet, spelen in water is gewoon geweldig. Is het buiten weer lekker warm aan het worden? Dan kunnen de kinderen lekker buiten naar het zwembad. Heb je daar geen tijd voor of zin in? Dan zet je natuurlijk een zwembad in je tuin of op je balkon. Zo kunnen de kinderen (en jijzelf) heerlijk genieten van een verkoelend bad.

Zwembaden voor baby’s en peuters

Heb je een baby of peuter en is het nogal warm? Dan is een klein babyzwembadje echt een uitkomst. Natuurlijk moet je baby wel kunnen zitten. Maar lekker in een groot bad spelen vinden kleine kinderen echt fantastisch. Lekker spetteren in het water, maar ook spelen met speelgoed. Ze kunnen er uren zoet mee zijn en blijven lekker koel. Uiteraard moet je kinderen wel in de schaduw houden of goed insmeren. Zoek je een baby of peuter zwembad? Bekijk dan ons assortiment. We hebben geweldige exemplaren waar je zo verliefd op wordt!

Zwembaden voor kinderen

Als je kinderen hebt weet je als geen ander hoe heerlijk het is om ze te horen genieten en plezier maken. Als het lekker weer is en je zet een zwembad in je tuin ben je gegarandeerd van een vrolijke boel. Hoe oud ze ook zijn, spelen in het water is altijd het einde. Zeker als je dat met je vriendjes kunt doen. Zoek je een kinderzwembad? Wij hebben leuke opblaasbare zwembaden voor jongens of meisjes in verschillende maten. Dat wordt een gegarandeerd leuke zomer!

Familie zwembaden

Heb je een grote tuin? Dan is het natuurlijk heerlijk om een groot zwembad neer te kunnen zetten waar je met de hele familie van kunt genieten. Zo kunnen ook de grotere kinderen genieten van een lekker zwembad en een heerlijke duik nemen met hun vrienden en vriendinnen. Wil je kiezen voor echte luxe? Ga dan voor een lounge zwembad. Het heeft vier stoelen om heerlijk in te luieren en 2 beker houders voor een heerlijk drankje. Wat wil je nog meer?

Bijzondere zwembaden en accessoires

Heb je een klein kindje en ben je bang dat het verbrandt als het te lang in het zwembadje zit? Kies dan voor een overdekt zwembadje. Wij hebben verschillende leuke vormen waar je kind volledig veilig in kan badderen. Heb je een groot zwembad? Dan gooi je aan het eind van de dag het water van je zwembad niet zomaar weg. Het is dan echter wel zaak om het zwembad af te dekken met een cover. Zo kunnen muggen geen eitjes in het zwembad leggen en blijft je zwembad lekker schoon. Wil je graag een handpomp om je badje op te blazen? Ook dan kun je bij ons terecht!

  Laden...