Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Zandbak kopen? Bekijk zandbakken in onze webshop!

In de zandbak kun je met zand bergen verzetten. Op de graafmachine voor het eggie... Of in de emmer, zodat je meteen blokken hebt om een muur te bouwen voor je vesting... Er zijn zo veel soorten en vormen, zodat je je eigen kasteel kunt maken in de soort zoals jij wilt! Of een ijscobar beginnen, een snoepjeswinkel of een heuse dierentuin. Alles wat je nodig hebt, is zand en een beetje water...Jouw dag kan niet meer stuk.

 • Zandspeelset Ijskraam

  Maak de heerlijkste zandijsjes met deze ijskraam. Inclusief verschillende accessoires zoals vier hoo...
  € 14,99

 • Zandbakschelp 2-delig roze

  Zandbakschelp 2-delig roze

  Speel en spetter de hele zomer met de zandbak schelp In deze m...

  € 19,99

 • Zandbakschelp 2-delig Blauw

  Zandbakschelp 2-delig Blauw

  Bouw met zand en spetter in het water met deze leuke zandbak ...

  € 19,99

 • € 18,99

Zandbak bestellen?

Zandbakken, strandsetjes en zandtafels: zandbakspeelgoed voor tuin en strand

Met zand kun je alles bouwen en kinderen zitten vol fantasie. Je kleuter is riddervan zijn eigen zandkasteel en je peuter de meest fanatieke Heel Holland bakt-kandidaat met haar cupcake zandvormpjes. In onze online speelgoedwinkel vind je alles om het stevigste en coolste zandkasteel ooit te bouwen.

Met een zandbak schep, emmer, graafmachine, shovel en betonmolen gaat je kindje aan de slag. Let op dat hij wel zijn kinder bouwhelm op doet. Is hij moe van al dat harde werken? Dan kan hij even tot rust komen met een zandtaartje dat jij samen met je peutermeisje aan het bakken bent.

Ga je niet op vakantie en is het dichtstbijzijnde strand een stukje rijden? Maak dan van je tuin een strand met een zandbak met waterbaan. Wil je liever geen permanente zandbak in je tuin of heb je niet zoveel ruimte? Dan is een opblaasbare zandbak of zandtafel de oplossing. Met complete strandsetjes met emmertjes, harkjes en zandvormen vermaakt je kleuter zich uren. Ga je voor de stoere dino zandvormenset of vind je kindje zeedieren leuker?

  Laden...