Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Woezel en Pip puzzels kopen? Bestel ze hier in onze webshop!

Is jouw kind een grote fan van Woezel en Pip? Wij hebben puzzeldozen boordevol puzzelplezier in ons assortiment. Met de leuke puzzels van 15, 20 , 25 , 35 of 50 stukjes en verschillende combinatiedozen zul je jouw kleine zoon of dochter blij verrassen. Door het verschillende aantal stukjes van de combinatiedozen heeft jouw kleintje altijd een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht! De puzzels hebben leuke afbeeldingen van Woezel en Pip én van Buurpoes. Laat jouw kindje de juiste puzzelstukjes bij elkaar leggen en zie hoeveel pret Woezel en Pip en hun vriendjes beleven!

Woezel en Pip zijn vrienden

Kijkt jouw kindje ook altijd naar Woezel en Pip? Dan zal het deze puzzels vast erg leuk vinden. Woezel en Pip zijn twee leuke hondjes die allerlei avonturen beleven en niet zonder elkaar kunnen Woezel heeft grote flaporen en heeft een stoer karakter. Pip is het artsvriendinnetje van Woezel en zij heeft meer lef. Samen beleven ze veel spannende avonturen met buurtpoes, hun vriendje. Woezel en Pip zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Ze zijn erg populair bij kleine kinderen. De leuke verhalen zijn erg herkenbaar voor opgroeiende jongens en meisjes.

Steun het goede doel met Woezel en Pip

Koop je bij ons een Woezel en Pip puzzel? Dan help je daarmee direct de stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting helpt het lichamelijk en geestelijk welzijn van hulpbehoevende kinderen te verbeteren door de verkoop van Woezel en Pip artikelen. In eerste instantie zijn Woezel en Pip alleen in boekvorm uitgebracht. Al snel werden de grappige verhalen een groot succes en kwam er een televisieserie. Inmiddels zie je Woezel en Pip overal. Door een puzzels te kopen van deze twee leuke hondjes doe je dus niet alleen je eigen kind een plezier, maar ook andere kinderen!

Verschillende soorten Woezel en Pip puzzels

Wij hebben veel verschillende Woezel en Pip puzzels in ons assortiment. Of je nu kiest voor een gewone puzzel, een vloerpuzzel, een combinatie doos voor de allerkleinsten of een grappige groeimeter puzzel, de twee olijke hondjes maken ieder kind blij. De Woezel en Pip puzzeldozen zitten boordevol puzzelplezier! Deze sets bestaan uit maar liefst vier leuke puzzels met 4, 6, 9 of 16 stukjes. Door het verschillende aantal stukjes heeft jouw kindje altijd een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht! Doe je kind een plezier en bestel een leuke puzzel van Woezel en Pip. Je kleine zal je er dankbaar om zijn!

  Laden...