Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Waterspeelgoed

Nederland, waterland...Ook in de tuin! Kleine babybadjes, grotere zwembaden voor het hele gezin... Voor op het grotere water zijn de surfboards en de luchtbedden ideaal. Maar ook de snorkel sets en duikbrillen kunnen daar goed dienst doen. En die passen in de koffer, dus ook van mooie blauwe wateren in het buitenland kun je genieten. Terug in Nederland is het lekker spelen met de waterbanen met bijbehorende bootjes...Daar komen we de zomer wel mee door!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waterspeelgoed

Zwembaden, duikspeelgoed en waterbanen: lachen met waterspelletjes

Zoek je zwembadspelletjes of waterspelen voor in de tuin, op het schoolplein of voor een zomers kinderfeestje? In onze online speelgoedwinkel vind je het leukste en coolste waterspeelgoed voor alle leeftijden voor op, in en onder het water. Je kunt alles ook in grote aantallen bestellen, ideaal voor basisscholen en peuterspeelzalen.

Zie je het al voor je? Je baby zit met glimmende beentjes heerlijk in de schaduw in haar Nijntje babyzwembad, je peuter gilt het uit met zijn aquaplay of BIG Waterplay waterbaan en je tiener springt op zijn fiets naar het zwembad. Je kunt hem nog net tegenhouden om zijn snorkelset in zijn tas te stoppen. En dan moet je snel wegrennen, want je buurmeisje heeft haar waterpistool ontdekt. Het is zomer!

En zomer betekent buitenspelen mét water. Heel veel water! Zelf zoek je verkoeling in een lounge zwembad, terwijl de buurtkinderen vanaf de waterglijbaan zo het ruime Bestway zwembad in springen. Ga je naar het strand? Vergeet dan niet een luchtbed, opblaasboot, bodyboard en strandbal te kopen. Je kids vermaken zich er uren mee.

  Laden...