Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Waterpistool kopen? Bekijk waterpistolen in onze speelgoedwinkel!

Jongens en meisjes, papa's en mama's bereidt jullie voor het watergevecht van deze zomer!  Grijp allemaal je waterpistool maak de teams ga achter elkaar aan, wie het eerst nat is! En papa niet de tuinslang of emmer gebruiken!

Waterpistool

Waterpistolen doen het  bij kinderen en volwassen altijd goed.  Meestal heeft het de vorm van een pistool en is vervaardigd uit kunststof. Het bevat een voorraadtankje met water en een pompje.

Kinderen kunnen elkaar en de ouders ermee natspuiten. Voorbijgangers kunnen ook natgespoten worden en bij warm weer wordt dat ook wel gewaardeerd. Tot midden in de jaren negentig van de 20e eeuw had een waterpistool een eenvoudig pompje, waarmee je niet ver kon schieten.

De laatste jaren kwamen er versies op de markt waarmee met een pompfunctie vóór het schieten druk opgebouwd kon worden. Hiermee werd het mogelijk meters ver te schieten. Deze waterpistolen worden ook wel supersoakers genoemd, een verwijzing naar een van de bekendere merken waterpistolen SuperSoaker, zeer geliefd onder de jeugd.

  Laden...