Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Wasgij puzzel waar te koop? Bestel nu in onze webshop!

Hoe werken Wasgij puzzels

Ben jij een puzzelaar die houdt van puzzels met een verrassingselement, dan moet je zeker een Wasgij puzzel proberen. Een Wasgij is geen traditionele puzzel. In plaats van dat je de zelfde afbeelding moet puzzelen die op de doos staat afgebeeld, wordt je als puzzelaar gevraagd je fantasie te gebruiken en je een nieuwe weergave van het plaatje op de doos voor te stellen. In de Wasgij-reeks zijn drie verschillende concepten. Ze verschillen erg van elkaar maar hebben allemaal één ding gemeen. Wat er op de doos staat ga je niet op tafel zien als de puzzel klaar is!

Wasgij Original puzzel

De Wasgij Original is een hersenkraker die aan puzzelaars vraagt om zich (met behulp van een paar aanwijzingen) te verplaatsen in de positie van een bepaald persoon dat is afgebeeld op de plaat op de doos. Wanneer je dat als puzzelaar hebt gedaan, moet je je inbeelden wat die persoon op dat moment ziet en dat is wat er gepuzzeld moet worden. Het verslavende concept is zo ontworpen dat je als puzzelaar tot het eind van de puzzel moet raden naar het eindresultaat. En precies dat is de reden waarom de Wasgij puzzels zo populair zijn!

Wasgij Destiny puzzel

Heb je je al eens gewaagd aan een Wasgij Original en vond je het leuk? Dan zou je ook eens een puzzel moeten proberen uit de Wasgij Destiny serie. Met deze puzzel is het de bedoeling dat je in de tijd reist. Je moet je fantasie gebruiken om een afbeelding te puzzelen van hoe jij denkt dat de personen van de plaat op de doos er nu uit zien. Denk jij dat je in staat bent één van deze puzzels op te lossen? We dagen je uit. We hebben veel verschillende varianten in ons assortiment waar je veel leuke uren mee zoet zult zijn. Dat is weer eens wat anders dan televisie kijken!

Wasgij Mystery puzzel

Heb je de Wasgij Original en de Wasgij Destiny puzzels al eens geprobeerd en ben je nu enorm nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van deze leuke puzzels? Bekijk dan nu snel ons uitgebreide assortiment. Deze derde collectie van Wasgij is namelijk weer totaal anders dan de vorige versies en zo blijven deze leuke puzzels altijd interessant. De Wasgij Mystery puzzel verlangt van de puzzelaar dat die zijn of haar fantasie gebruikt en datgene te puzzelen wat hij of zij denkt dat er in de aankomende minuten zal gaan gebeuren met de personen die op de doos staan afgebeeld. Deze leuke verrassingselementen maken de Wasgij puzzels uniek in hun soort.

  Laden...