Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Vtech online kopen? Bekijk al onze Vtech speelgoed in onze webshop!

VTech vrolijke vriendjes

Tegenwoordig kent iedereen Vtech wel, het geweldige elektronische speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu kiest voor elektronische gadgets voor de allerkleinsten, leercomputers of tablets, bij VTech heb je volop keuze. Als jij het belangrijk vindt dat de creativiteit van je kind gestimuleerd wordt of je liefst wilt dat je kind iets leert van zijn of haar speelgoed is VTech een geweldige keuze. Bekijk de vele leuke gadgets en kies voor de leukste VTech voor jouw kind.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vtech voor peuters

Als jij liever niet wilt dat jouw kleine speelt met je mobiel of tablet, dan is een junior gadget een uitstekende keuze. Natuurlijk hoeft het niet direct een computer te zijn. De kleintjes kunnen zich heel wat uurtjes vermaken met de leukste elektronische gadgets die helemaal zijn afgestemd op hun behoeften. Zo is er een baby telefoon voor kinderen van 6 tot 36 maanden, het dieren mobieltje voor 9 tot 36 maanden of de baby smartphone voor kinderen van 12 tot 36 maanden. Wordt je kindje al wat ouder? Dan is een leercomputer van VTech een geweldig idee.

Vtech Leercomputer

Nieuwsgierige kinderen stellen veel vragen en spelen met liefst op de tablet van papa of mama. Natuurlijk komt dat niet altijd goed uit. Bovendien zijn niet alle spelletjes even geschikt voor jouw kleine man of meid. Een leercomputer van VTech is in zo’n situatie ideaal. Het is meer dan alleen een tablet of laptop. Met dit leuke elektronische speelgoed worden diverse vaardigheden gestimuleerd en leert je kind bovendien veel leuke wetenswaardigheden. Zo heeft het al snel een streepje voor op school.

VTech Storio spellen

Heb jij een VTech Storio aangeschaft voor je kind? Dan is het natuurlijk geweldig om af en toe te switchen tussen de leukste games en lessen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment in diverse games, zoals Sofia en het prinsesje, Toet Toet auto’s letters, Paw Patrol, Frozen en vele andere leuke games. Wil je je Storio meenemen op visite, op vakantie of naar de oppas? Dan is de draagtas van de VTech Storio echt ideaal!

  Laden...