Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Volwassenboeken kopen? Bekijk het in onze online webshop!

Boeken: leuk om uit te zoeken en leuk om te krijgen. Cadeauboekjes te over om een keuze uit te maken. Nieuw sinds een paar jaar zijn de boekjes waarin ouders, opa en oma, en zelfs kinderen hun verhaal kwijt kunnen om dingen uit te leggen en antwoorden te geven op bestaande vragen of gemaakte vragen van de gever. Ga er maar aan staan... Soms best confronterend, maar begrip heerst er vaak wel. Ook onderwerpen als illusies en raadsels komen aan bod in deze categorie...Boeken: Leuk om uit te zoeken en leuk om te krijgen...

Volwassenenboeken

Cadeauboeken, fotoboeken, opvoedboeken: de leukste boeken voor ouders, opa’s en oma’s

Mama zijn, het is niet zomaar iets. De tijd gaat razendsnel aan je voorbij. Wat is het leuk om af en toe stil te staan bij de dingen die je allemaal beleeft en hoe mooi is het om dit later allemaal terug te lezen. Hou je van schrijven? Dan is het Mama dagboek iets voor jou. Heb je wat minder inspiratie? Begin dan eens aan het boek ‘Een vraag per dag voor mama’s’. Deze cadeauboeken zijn ook erg leuk als kraamcadeau voor een vriendin of je (schoon)zus.

Op het kinderdagverblijf of bij een andere oppas beleeft je kleintje de mooiste avonturen. Wat zou je graag eens stiekem mee willen kijken. Helaas kan dat niet, maar in het oppas- en crècheboek lees je wat ze allemaal hebben gedaan een meegemaakt. Het is een leuk cadeau voor je oppas, jezelf én je kindje voor later. Voor oma’s is er ook een herinneringsboek. Hier kan ze al haar avonturen met haar kleinkinderen in kwijt.

In onze online speelgoedwinkel vind je cadeauboeken voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die een mijlpaal bereiken. Met de boeken ’40 (of 50 of 60) worden is vreselijk’ maak je ze vast heel vrolijk.

  Laden...