Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Leuke vloerpuzzel goedkoop bestellen

Leuke Vloerpuzzel van foam

Ben je op zoek naar vloerpuzzels foam? Bij ons vind je veel leuke varianten. Ons assortiment vloerpuzzels bestaat uit puzzels die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes, maar we hebben ook puzzels in onze collectie die alleen op jongens of meisjes gericht zijn. Tenslotte is het nog altijd zo dat jongens meer interesse hebben in puzzels van auto’s en dinosaurussen en meisjes veelal liever kiezen voor een puzzel met betoverende prinsessen of bijvoorbeeld de speelgoeddokter. Waar kinderen voor kiezen maakt natuurlijk helemaal niet uit. Als ze heerlijk aan het puzzelen kunnen gaan op de vloer is hun dag weer goed!

3D vloerpuzzels een leuke uitdaging voor kinderen

De meeste mensen denken bij het woord vloerpuzzel direct aan een normale legpuzzel die plat op de grond gelegd moet worden. Maar bij onze vloerpuzzels is niets minder waar! Wij hebben geweldige vloerpuzzels die in elkaar geknutseld moeten worden en als 3D puzzel vloerpuzzel een geweldig schouwspel vormen. Vaak zijn het dan niet alleen puzzels, maar tegelijk ook speelsets. Zo hebben we bijvoorbeeld een boerderij die je in 3D op kunt bouwen, maar ook een leuke voetbal puzzel in 3D. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze dan snel in ons assortiment!

Vloerpuzzels voor kleine kinderen

Is jouw kind nog klein? Dan kun je het natuurlijk niet een moeilijke puzzel laten maken. Speciaal voor hem of haar hebben we prachtige vloerpuzzels van negen stukken. De stukken zijn lekker groot en soms ook van foam gemaakt. Daarmee kan je kind lekker rondlopen en goed kijken waar welk puzzelstuk het beste past. Is je kind al toe aan een puzzel met iets meer stukjes? Dan kun je ook voor een vloerpuzzel kiezen van 24 of 45 stukken. Daarmee heeft jouw kleine het heerlijk naar de zin en kun jij heerlijk toekijken hoe je kleine helemaal zelf een puzzel in elkaar zet!

Vloerpuzzels vanaf 100 stukjes

Ook voor de al wat grotere kinderen hebben wij leuke vloerpuzzels. Kleuters en kinderen uit groep drie zijn uitstekend in staat deze geweldige puzzels helemaal zelf in elkaar te puzzelen. Heb je een zoon? Dan wil hij vast de dinosaurus vloerpuzzel maken of die van de brandweer of Cars. Heb je een dochter? Dan zal ze vast en zeker gek zijn op de prinsessen vloerpuzzel of de dierenvrienden vloerpuzzel. Deze geweldige puzzels voor de al wat grotere kinderen zorgen voor urenlang speelplezier! Heerlijk als je op visite bent of gewoon lekker thuis.

  Laden...