Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Legpuzzels vanaf 1500 stukjes koop je in onze webshop!

Puzzels vanaf 1500 stukjes

Zoek je een grotere puzzel waar je uren lang plezier aan kunt beleven? Kies dan een mooi exemplaar uit de categorie puzzels vanaf 1500 stukjes. We hebben prachtige puzzels in ons assortiment van 1500, 2000, 3000, 5000 en zelfs 18.000 stukjes. Dat is pas echt uren lang genieten! Onze collectie is uitgebreid, er is voor ieder wat wils. Of je nu houdt van de humoristische puzzels van Jan van Haasteren of liever een wat serieuzer onderwerp kiest, je vindt het vast in deze categorie. Bijvoorbeeld een prachtige historische kaart van 1500 stukjes!

Puzzels van 2000 stukjes

Zoek je een puzzel van 2000 stukjes? Dan vind je in ons assortiment prachtige puzzels waar je veel plezier aan zult beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige natuurpuzzel of een puzzel met een fantastische cultuur plaat? Zowel Ravensburger als Jumbo hebben geweldige puzzels van steden en dieren die je niet snel zullen vervelen. Ook de humoristische tekeningen van de kunstenaar Jan van Haasteren zijn verkrijgbaar in 2000 stukjes. De puzzels uit deze categorie staan daarom garant voor uren lang puzzelplezier!

Puzzels van 3000 en 5000 stukjes

Ook als je een puzzel zoekt van 3000 stukjes vind je in ons assortiment veel puzzels waar je heerlijk mee kunt ontspannen. Ook hebben wij puzzels van 5000 stukjes. Uiteraard heb je met deze puzzels een paar uurtjes extra speelplezier. Een puzzel van 5000 stukjes kost tenslotte aardig wat sorteerwerk! Wat dacht je bijvoorbeeld van de vele Jan Van Haasteren puzzels of Wasgij puzzels die wij in onze collectie hebben? Wij hebben ook puzzels van zowel Ravensburger als Jumbo in deze categorie. Ze zijn prachtig, en je weet bovendien zeker dat je kwaliteit koopt en houdt.

Een puzzel van 18.000 stukjes

Heb je ooit wel eens gehoord van een puzzel van 18.000 stukjes? Wij hebben hem op voorraad. Het is een enorme puzzel, van 2,76 m bij 1,92 m. Daar ben je meer dan een paar uur mee bezig! Deze puzzel is een uitdaging voor de echte puzzelfanaat. De afbeelding kun je per deel aan elkaar puzzelen, die delen zijn per zak verpakt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alle stukjes door elkaar te gooien. Dan is de uitdaging enorm! Deze puzzel heeft overigens niet precies 18.000 stukjes. Het zijn er meer. In totaal 18.240 om precies te zijn. We wensen de koper veel succes!

  Laden...