Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Vaderdag ideeën? Kijk snel hier!

Vaderdag cadeau ideeën

Die stoere vaders doen vaak alsof ze er niet aan denken, maar stiekem weten ze precies wanneer het Vaderdag is. De derde zondag van juni staan ze namelijk in de schijnwerpers en dat vinden ze maar wat mooi. Vaderdag 2018, maak er een onvergetelijke dag van. Moeders opgelet! Herinner je tieners aan Vaderdag, zodat ze zelf iets kunnen verzinnen om te maken, geven of samen te doen met hun vader. En help je peuter en kleuter met een zelfgemaakt Vaderdag cadeau. Heb je geen inspiratie? Kijk eens rond in onze online speelgoedwinkel en vind de leukste cadeaus voor papa’s.

Origineel Vaderdag cadeau

Het is niet gemakkelijk om ieder jaar weer een uniek Vaderdag cadeau te verzinnen. Bij Zippytoys doen we ons best om je te helpen met de meest creatieve Vaderdag ideeën. Voor de handige papa is gereedschap leuk. Voor de niet zo handige papa hebben we het boek ‘De allerbeste life hacks’ met handige oplossingen voor praktische problemen. Wil je iedere dag bijzonder maken? Dan is de krijtbord beker hét Vaderdag cadeau, kun je hem altijd verrassen met een lieve boodschap. De hangende barbecue is een cadeau voor alle papa’s. Zo is hij ineens de stoerste papa van de buurt die het allerlekkerste vlees kan bakken. Het meest originele Vaderdag cadeau is toch wel Het koffertje vol wensen met dertig kaartjes met lieve teksten voor papa’s.

Vaderdag uitjes

Papa ligt nog op bed. Hij hoort gestommel in de keuken en wacht op een Vaderdag ontbijtje op bed. Maar dat is er niet bij vandaag. Vaderdag is dé dag om met papa op stap te gaan. Je dochter smeert de broodjes en je zoontje pakt ze in de broodtrommel. Nog een paar appels in de tas en maak papa maar wakker. Hij bewondert de zelfgemaakte tekeningen en echte papa cadeautjes en moet dan toch echt uit bed. Het is tijd om te gaan! Ga je voor echte mannendingen en verras je hem met een slipcursus en een middagje karten of bezoek je een museum? Het maakt papa niet zo heel veel uit, als hij maar met zijn kinderen is.

Vaderdag knutselen scholen

Niet alleen thuis, maar ook op school besteed je aandacht aan Vaderdag. Heb jij alle nodige knutselmaterialen voor Vaderdag al in de klas? In onze online speelgoedwinkel voor scholen vind je de leukste Vaderdag ideeën om te maken. Bij het knutselen staan de basis knutselspullen als schoolverf, scharen, papier, karton en kliederschorten en ook hele bouwpakketten. Je kunt alle knutselmaterialen in grote aantallen kopen.

Zippytoys: dé online speelgoedwinkel voor Vaderdag cadeaus

Vaders worden pas echt verrast als ze iets krijgen dat helemaal zelfgemaakt is. Met de bouwpakketten in onze online speelgoedwinkel maak je zelf een boot, auto of vliegtuig. Met de klei maak je een beeld van je vader en met de schilderspullen maak je een mooi zelfportret. Succes met het uitkiezen en maken van je Vaderdag cadeau!

  Laden...