Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Uitdeelboekjes en uitdeelzakjes

Uitdeelboekjes en uitdeelzakjes

De leukste uitdeelboekjes en uitdeelzakjes vind je bij Zippytoys

Bij een kinderverjaardag horen uitdeelzakjes of uitdeelboekjes. Of jouw kinderen nu wel of niet een kinderfeestje mogen organiseren thuis of ergens anders, op school wordt in ieder geval getrakteerd. Natuurlijk wil jouw kind het liefst trakteren met een zakje vol snoepjes en chips, maar gezonde snacks passen net zo goed in de leuke uitdeelzakjes van Zippytoys. Vind je het leuker om een klein cadeautje te geven om uit te delen als traktatie? Dan zijn onze uitdeelboekjes ook een geweldig idee. Daar zullen de kinderen voor op de lange termijn veel plezier aan beleven en het is een mooie herinnering voor later.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uitdeelzakjes en uitdeelboekjes voor peuters en kleuters

Gaat jouw peuter naar de peuterspeelzaal en mag hij of zij daar trakteren? Zit jouw kind al op de kleuterschool en mag hij of zij voor het eerst rondgaan met iets leuks of lekkers? Dan zijn de uitdeelzakjes of uitdeelboekjes uit onze collectie helemaal het einde voor zo’n spannende belevenis. Natuurlijk is het juist voor de allerkleinsten geweldig om iets te mogen ronddelen waar haar of zijn superheld op staat of een favoriete serie. Bekijk snel onze uitdeelzakjes van Hello Kitty, Nijntje, Woezel en Pip en vele andere leuke tv-helden of laat jouw kleine trakteren met leuke uitdeelboekjes van “Raad eens hoe veel ik van je houd”. Zo’n eerste traktatie moet tenslotte wel extra bijzonder zijn.

Uitdeelboekjes en uitdeelzakjes voor schoolkinderen

Zit jouw kind op de lagere school en mag het daar trakteren voor zijn of haar verjaardag? Maak dan eens leuke uitdeelzakjes met heerlijke hapjes of lekkere snoepjes en doe dat helemaal in stijl met zijn of haar interesses. Ga je een kinderfeestje organiseren en wil je graag aan het eind van het feestje een leuk cadeautje of iets lekkers meer naar huis geven? Ook dan zijn de uitdeelzakjes in veel kinderthema’s een geweldig idee, zeker als ze passen bij de borden, bekers, rietjes en tafelkleden die helemaal in stijl zijn van het feest. Geef je liever uitdeelboekjes weg? Ook daar hebben wij verschillende leuke thema’s in voor kinderen van iedere leeftijd.

Uitdeelboekjes voor iedere leeftijd

Wil jouw kind graag uitdeelboekjes trakteren op school of vind jij het leuk om iets origineels te geven waar alle kinderen blij mee zullen zijn? Dan zijn de uitdeelboekjes van Zippytoys een ideale en goedkope manier om iedereen te verrassen met iets leuks. Wij hebben uitdeelboekjes in diverse thema’s, zoals bijvoorbeeld de alombekende Gouden boekjes, leuke boekjes van Dora, Bobbi, Prinses Lillifee of de populaire Kikker. Superleuk om uit te delen op school of de sportvereniging of om mee te geven als afscheidscadeautje na een leuk kinderfeestje

  Laden...