Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
 • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Bezorging via PostNL
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Ty Beanie Boo kopen? Bekijk Ty Beanie Boo in onze webshop!

Ty Beanie Boo

Heerlijke zacht knuffels van Ty Beanie, om lekker mee te knuffelen, mee naar bed te nemen, je maatje zijn, je vindt ze hier bij Zippytoys. Bekijk het ruime aanbod van Ty Beanie knuffels, laat je kinderen genieten van de heerlijke knuffels.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ty Beanie Boo

Ieder kind kiest zijn eigen knuffels zelf. Meestal is een raadsel waarom nou juist die ene wordt uitverkoren tot lievelingsknuffel. Het ene kind is onafscheidelijk van zijn knuffel, het andere kijkt er niet naar om. Het hoeft trouwens geen pluchen exemplaar te zijn, maar het is wel lekker zacht en geeft een veilig gevoel.

Sommige kinderen zijn onafscheidelijk van hun laarzen, als is het hartje zomer. Of een bepaalde auto, een simpel doekje of een klein plastic poppetje. Kinderen hechten zich aan bepaalde spullen.

Na een aantal maanden kan een baby zich al gaan hechten aan een knuffel. Een knuffel helpt hem door moeilijke tijden, bijvoorbeeld als hij ziek is. Het is een maatje dat overal mee naartoe gaat. Voor sommige kinderen is hun knuffel het proefkonijn voor nieuwe situaties. Zo laten ze hem eerst iets doen, om het vervolgens zelf te durven.

Zorg dat je kind een veilige knuffel heeft, zonder losse deeltjes. Kan hij niet zonder zijn knuffel inslapen? Haal hem dan weg zodra hij slaapt. Zorg wel dat hij zijn knuffel kan zien vanuit zijn bedje. Knuffels die zijn hoofd en gezicht bedekken zijn niet veilig. Dit geldt ook voor doekjes of dekentjes die vies geworden zijn door speeksel. Omdat de doek dan geen lucht meer doorlaat, kan je kind erdoor stikken.

Zorg ervoor dat er een extra knuffel aanwezig is van je kinds lievelingsknuffel. Zo heb je er een achter de hand voor als de knuffel kwijtraakt. Heeft de knuffel een sopje nodig? Voor je kind hoeft het waarschijnlijk niet, want hij is juist gehecht aan het vertrouwde luchtje. Was de knuffel in ieder geval als je kind het niet ziet en zijn knuffel op dat moment niet mist. Of neem ‘m met je kind mee in bad, dan frist hij in ieder geval een beetje op.

  Laden...