Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Tweedehands speelgoed

Wilt u alleen het beste merkspeelgoed voor uw kind maar heeft u te maken met een gelimiteerd budget? Dan is tweedehands speelgoed de ideale keuze. Hoewel een ander kind al eens eerder met de spulletjes heeft gespeeld, doet dit over het algemeen niets af aan de kwaliteit ervan. Sterker nog: de tweedehands artikelen bij Zippytoys verkeren vaak in een meer dan uitstekende conditie.

Hierdoor is het in veel gevallen niets eens zichtbaar dat het artikelen betreft die al eens eerder zijn gebruikt. En ook wanneer een product wel enkele gebruikerssporen heeft, gaat dit niet of nauwelijks ten koste van de bruikbaarheid ervan. Een ding is zeker: een jong kind is met tweedehands speelgoed net zo blij als met een splinternieuw product.

Tweedehands speelgoed te koop

In het geval van een beperkt budget is de keuze dan ook eigenlijk helemaal niet zo lastig. Want wat denkt u dat beter is: tweedehands speelgoed van een kwaliteitsproduct dat in goede staat verkeert, of uitermate goedkoop nieuw speelgoed van Chinese makelij of bedenkelijke komaf? Inderdaad, het eerste natuurlijk!

De online speelgoedwinkel van Zippytoys is daarom hét adres om voordelig het mooiste tweedehands speelgoed voor uw kind op de kop te tikken. U vindt hier spulletjes voor werkelijk alle leeftijdscategorieën: van voordelig geprijsde babyspullen tot kinderspeelgoed voor snel opgroeiende kleuters.

Op zoek naar 2de hands speelgoed voor uw baby?

Juist voor baby’s is het gebrek aan nieuwigheid van tweedehands speelgoed volstrekt niet van belang. Denk er maar eens over na: vaak gebruikt het tweede kind van de ouders dezelfde kleding en spulletjes als het eerste kind. Voor een baby maakt het bovendien niets uit, want alleen de ouders zelf begrijpen het verschil tussen een nieuw en een 2de hands artikel.

Het kopen van tweedehands speelgoed is dan ook een prima keuze wanneer u een baby heeft. Hoe ouder het kind wordt, hoe groter de kans dat het kind per se een nieuw artikel uit de winkel wil. Geen probleem, want ook in dat geval kunt u uiteraard bij Zippytoys terecht. Ons brede assortiment bestaat namelijk uit zowel nieuw als gebruikt kinderspeelgoed.

Speelgoedwinkel voor tweedehands kinderspeelgoed

Voor het aantrekkelijk geprijsde tweedehands speelgoed in onze webwinkel gelden dezelfde bestelvoorwaarden als onze nieuwe artikel. Dit betekent dat u een product binnen 14 dagen kunt retourneren, ongeacht of het een nieuw of 2de hands product betreft. Zo loopt u geen enkel risico en kunt u de conditie van het artikel op uw gemak beoordelen.

Wilt u meer weten over het tweedehands speelgoed bij Zippytoys of heeft u een vraag over een bepaald product? Stuur dan een mail naar support@zippytoys.nl. Onze behulpzame medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Doorgaans ontvangt u al binnen 24 uur een antwoord van onze helpdesk.

  Laden...