Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Tuinspeelgoed koop je hier in onze webshop!

Laarzen aan, oude broek aan en kom maar op... Het gevecht tegen de bladeren of het onkruid kan beginnen! Als er dan een worm voorbij komt, moet hij natuurlijk wel bekeken worden onder de microscoop of vergrootglas. Het onkruid in de kruiwagen en hoppakee, zo de groenen container in. Daarna is het gras aan de beurt...Grasmaaiers genoeg, dus kies een kleur uit en maai het tot een mooi gazon, hark het op met de hark en dan is de container wel vol. Het indelen kan beginnen... de loungebank in de hoek, de hangmat bij de boom en de schommel met de glijbaan in het midden. Nog een windbloem voor mama als tuinversiering en het is helemaal af. Spelen maar!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuinspeelgoed

Speeltoestellen, tuingereedschap en tuindecoratie: op ontdekkingstocht in je tuin

Wat een energie hebben peuters. Hoe vaak is hij al van zijn speelhuisje met glijbaan gegaan? En hoe lang zit zij al niet op haar schommel? Spelen in je eigen tuin is het leukste dat er is met de speeltoestellen voor buiten van Zippytoys.

Van al dat rennen, geklauter en geschommel krijgen je kindjes dorst. Trots gaan ze zitten op hun eigen tuinmeubel voor kinderen. Even iets drinken, een appeltje eten en ze zijn weer klaar voor het volgende tuinspel.

Gewapend met haar verrekijker en vergrootglas loopt je dochtertje met je zoon de tuin in. Hij gaat papa helpen met zijn tuingereedschap voor kinderen, zij wacht tot er een worm naar boven komt die goed bekeken moet worden.

Maar ojee, de grasmaaier staat nog niet in de tuin of je zoontje is afgeleid. Die trampoline is toch ook wel interessant. Gelukkig is je dochter er nog, of hangt zij alweer op haar kop aan het klimrek? Ach, als ze maar lol hebben, toch.

Heb jij al zin om je tuin zomer- en speelklaar te maken? Snuffel dan eens rond in onze online speelgoedwinkel met het meest uitgebreide assortiment tuinspeelgoed.

  Laden...