Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
 • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Bezorging via PostNL
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Trolls kopen? Bekijk snel onze webshop!

Trolls

Trolls is een leuke, komische animatiefilm afkomstig van dezelfde makers als Shrek. Trolls gaat over grappige trolfiguren waarvan de haren last hebben van de zwaartekracht. Dit zorgt voor grappige taferelen!

Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze is samen met de altijd sombere trol Knoest op een reddingsmissie om haar trolvrienden te redden uit de handen van de duistere Bergen en hun leider, Koning Gristle.

Bij Zippytoys.nl vind je alles van Trolls. Trolls speelgoed is verkrijgbaar in vele soorten. Zo zijn er leuke knutselpakketten, puzzels en grappige knuffels.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Trolls

Trolls neemt het publiek mee naar een kleurrijke en wonderbaarlijke wereld, waar veel te optimistische trolletjes leven. Ze dansen altijd, zingen continu en zijn het totale tegenovergestelde van de pessimistische Bergens. Die zijn alleen blij als ze een trolletje in de maag hebben. Nadat de Bergens het Troll Village binnenvallen, wordt Poppy geboren, misschien wel de meest gelukkige trol ooit.

Samen met de veel te voorzichtige Branch gaat ze op een reis om hun vrienden te redden.Met officiële muziek van Justin Timberlake en mash-ups van liedjes van andere populaire artiesten.

  Laden...