Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Tot 25 stukjes

Zoek je leuke puzzels tot 25 stukjes? Wij hebben geweldige puzzels voor je baby of peuter. Bekijk ons uitgebreide assortiment en je zult ontdekken dat we meer dan 120 puzzels hebben voor de allerkleinsten. Vind je het lastig te kiezen? Je kunt altijd op leeftijd zoeken tussen onze puzzels, dat maakt het maken van een keuze een stuk eenvoudiger. Kies jij voor een leuke held of heldin van Disney of ga je voor een houten puzzel met noppen? Er zijn zo veel verschillende keuzes dat je vast en zeker een puzzel vindt waar jouw kleine straks helemaal gelukkig mee is!

Puzzels voor baby's

Puzzels tot 25 stukjes zijn bedoeld voor baby’s en peuters. De kleintjes zijn natuurlijk nog volop in ontwikkeling en vinden het fantastisch nieuwe ontdekkingen te doen. Puzzels voor baby's zijn voor de kleine kinderhandjes die nog niet zo'n goede motoriek hebben. Ze bestaan maar uit een paar stukjes en zijn daarom voornamelijk bedoeld om te ontdekken wat puzzelen is. Het is voor die kleintjes fantastisch om te ontdekken dat ze van twee stukken één geheel kunnen maken. De plaat die tevoorschijn komt zal hen verrassen en alleen daar al om zullen ze hun eerste puzzel keer op keer weer pakken.

Puzzels voor peuters

Peuters zijn natuurlijk al wat meer gewend en kunnen vast al een beetje puzzelen. Maar ook voor hen blijft het een uitdaging om een puzzel in elkaar te zetten. Ze moeten niet alleen echt op zoek gaan naar de juiste stukjes, maar ze zullen vooral genieten van hun favoriete held van televisie programma of een leuke speelfilm die tevoorschijn komt. Natuurlijk hebben wij puzzels tot 25 stukjes die perfect zijn voor peuters. Combinatiedozen zijn ook erg leuk voor peuters. Kunnen ze de eenvoudigste puzzel al goed oplossen? Dan kunnen ze een groter model gaan oefenen en zijn ze reuze trots op zichzelf. Dat is pas genieten!

Puzzels tot 25 stukjes zijn leerzaam

Voor jouw kleine is puzzelen alleen maar ontzettend leuk. Maar wist je dat het maken van puzzels tot 25 stukjes ook ontzettend leerzaam is voor de allerkleinsten onder ons? Kinderen leren zichzelf steeds weer opnieuw uit te dagen. Ze leren zich concentreren op één ding en leren dat meerdere dingen samen één geheel kunnen worden. Om te puzzelen moeten ze flink nadenken en leren ze bovendien sorteren en ordenen. Als ze succes hebben met hun zelf oplossend vermogen krijgen ze bovendien doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Een mooie bijkomstigheid bij zo'n leuke puzzel!

  Laden...