Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Tiptoi kopen? Bekijk Tiptoi in onze webshop!

Tiptoi Ravensburger

Ben jij al bekend met het interactieve leersysteem van Tiptoi? Het is een geweldig innovatief systeem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld leren ontdekken. Door met de stift een afbeelding of tekst aan te raken klinkt er een geluid, tekst of muziekje en dat maakt leren direct heel erg leuk! Heeft je kind even geen zin meer om iets te leren? Dan kan het een fantastisch spel spelen waar het nog steeds veel van opsteekt. Zo is het ideaal speelgoed voor nieuwsgierige kinderen van alle leeftijden!

Leren met Tiptoi

Nog nooit was leren zo leuk als met Tiptoi. De stift is eenvoudig te bedienen en zet aan tot leren waardoor kinderen helemaal zelfstandig boeken, puzzels en spellen kunnen ontdekken. Een spelleider of verhalenverteller zorgt iedere keer weer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie. Kinderen krijgen te horen wat ze willen weten en beantwoorden vragen die direct gecontroleerd worden. Zo weten ze onmiddellijk wat ze goed of fout hebben gedaan en leren ze direct.

Interactieve dieren

Hoewel het oplossen van spannende raadsels en zoekspellen natuurlijk al leuk genoeg is en de avontuurlijke verhalen best spannend zijn en vol wetenswaardigheden zitten, zijn er nog meer leuke mogelijkheden bij Tiptoi. De stift wekt zelfs dieren tot leven en daarbij kun je kosteloos de audiobestanden van het gekozen dier downloaden. Deze leuke interactieve dieren zijn er in de thema’s dinosaurussen, boerderij en dieren van Afrika. Laat je kind nog meer leren en genieten van al het moois op de Tiptoi en probeer wat dieren uit!

Rekenen, muziek, talen leren en ga maar door

Wil jij een Tiptoi bestellen voor je kind om beter te leren rekenen, muziek te leren kennen of een vreemde taal te leren? Helemaal geweldig natuurlijk. Er zijn echter nog heel veel andere mogelijkheden die de Tiptoi extra leuk maken. Laat je kind bijvoorbeeld Star Wars meemaken, de wereld van de ridders beter leren kennen, op reis gaan door Europa of detective spelen met diverse leuke vragen en uitdagingen. Zo is je kind uren zoet aan het spelen en zal het elke keer weer de Tiptoi oppakken om nog meer te leren!

Let op! de Tiptoi stift is niet inbegrepen. Die moet je los aanschaffen.

  Laden...