Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Thema feest artikelen kopen? Bekijk ze in onze webshop!

Themafeest vieren? Zippytoys heeft alles om je feest geslaagd te maken!

Wil jij een te gek themafeest organiseren voor je zoon of dochter, familie en vrienden of misschien wel je collega’s op het werk? Dan heeft Zippytoys de leukste spullen om je themafeest helemaal mee aan te kleden. Of je nu een tropisch Hawaii feest geeft, een BBQ party, een piratenfeest of een ridderfeest, wij hebben de leukste artikelen op voorraad om je themafeest extra mee te versieren. Natuurlijk kun je bij ons ook de leukste artikelen vinden als je een trouwfeest gaat organiseren, een jubileum of een Sarah of Abraham feest. Is het weer tijd voor een Oranje feestje? Ook dan vind je hier de leukste items voor een knallend feest!

Leeftijdsfeest

Is jouw vader of moeder, zus of broer, neef of nicht, vriend of vriendin of een collega binnenkort vijftig jaar? Dan ga je natuurlijk een heus Abraham of Sarah feest organiseren. Uiteraard zet jij hem of haar lekker in het zonnetje met een prachtige opvulpop voor de deur, een mooie rozet met “50 jaar” op de deur en gezellige Abraham of Sarah slingers. Bij Zippytoys kun je de leukste items vinden voor een echt gezellig Abraham of Sarah feest. Daar mag best aandacht aan geschonken worden, want zo’n bijzondere verjaardag vier je tenslotte maar eens in je leven. Heb je een ander leeftijdsfeest te vieren omdat je 16, 18, 65 of misschien zelfs wel 95 wordt? Bij ons vind je de leukste slingers en opblaas-cijfers voor bijzondere mijlpalen die best gevierd mogen worden.

Oranjefeest

Ben jij gek op Oranje en vier je alle Oranjefeesten lekker uitbundig? Dan vind je bij ons de leukste artikelen om helemaal de blits te maken. Of je nu thuis blijft en je huis wilt versieren of de straat op gaat en jezelf helemaal in het oranje wilt steken, er is keuze genoeg in ons uitgebreide oranjefeest assortiment om je lekker uit te leven. Zet een gekke oranje pruik op naar een voetbalwedstrijd of een Holland hoed met vlechten. Doe arm en been ruffles aan of draag een oranje mega stropdas. Geef je kind een prachtige oranje koningscape of je dochter een oranje prinsessenjurk. En hang natuurlijk de oranje of Hollandse vlag en slingers en ballonnen op om het Oranje feest echt optimaal te versieren. Bekijk snel ons assortiment. Je zult versteld staan van de leuke en originele Oranje artikelen uit ons assortiment.

Piratenfeest

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je hem of haar verrassen met een geweldig piratenfeest? Bij Zippytoys vind je de leukste artikelen voor een echt spannende party, in zowel een jongens- als meisjesthema. Natuurlijk hebben wij hele leuke servetten, bordjes, bekers en tafelkleden in het piratenthema, maar dat is lang niet alles! Gaat je zoon of dochter trakteren op school, dan hebben wij een geweldige keuze uit leuke piraten uitdeelzakjes. Ook de uitnodigingen voor het piratenfeest zijn natuurlijk helemaal in de piratenstijl van het feest. Ga je het feestje in de middag vieren? Wat is er dan leuker om er een echte piratenmiddag van te maken met een griezelige doodshoofdvlag, spannende ooglapjes, een piraten verrekijker, een piraten stuiterbal en een schat vol piratenmunten? Om het feest compleet te maken hang je natuurlijk ook ballonnen en vlaggenlijnen op met het piratenthema.

Trouwfeest

Ben jij ceremoniemeester van de bruiloft van een vriend of vriendin, broer of zus of een ander stel dat binnenkort gaat trouwen? Dan heb je natuurlijk veel aan je hoofd. Om het jou eenvoudiger te maken kun je bij ons de leukste items kopen voor geweldige versieringen voor het bruidspaar, zodat het trouwfeest er op en top uit zal zien als het feest losbarst. Natuurlijk leg jij speciaal voor het bruidspaar de rode loper uit en hang je leuke rode en witte ballonnen op in hartvorm. Ook de leuke papieren minislingers in hartvorm mogen natuurlijk niet ontbreken. Heb je onze witte pompom slingers al gezien? Die zijn een geweldige aanvulling op de andere leuke slingers uit ons assortiment. Samen met de vlaggenlijn “Leve het bruidspaar” en het bijpassende markeerlint heb jij er een geweldig aangekleed feest van gemaakt. Is het bruidspaar eenmaal getrouwd? Vergeet dan de leuke letterslinger “Pas getrouwd” niet met de leuke ballonset van een bruidspaar. De kersverse echtgenoten zullen je dankbaar zijn voor al je originele versieringen.

Voor de leukste themafeest artikelen ga je naar Zippytoys

Of je nu gaat trouwen, al 25 jaar getrouwd bent, een piratenfeest wilt vieren of een te gek Oranjefeest, bij ons vind je altijd wat je zoekt om het extra gezellig te maken. Ben je net geslaagd of wil je graag een BBQ-party vieren, heb je Hawaii slingers nodig voor een tropische party of geef je een VIP-feest en zoek je daarvoor de leukste versieringen? Hier vind je het allemaal. Bekijk snel ons assortiment en verwonder je over de vele leuke mogelijkheden.

  Laden...