Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Tafelkleden kopen? Bekijk onze webshop!

Tafelkleden

De leukste tafelkleden voor de gezelligste feestjes

Wat is er gezelliger dan een fantasierijk en vrolijk tafelkleed op een gezellige party of een leuk kinderfeestje? In de leuke thema’s van Zippytoys vind je altijd wel een tafelkleed dat helemaal past bij het thema van jouw feest. Of je nu een jongens of meiden feest organiseert, een party voor vrienden of familie of een feestje voor je peuter of kleuter, wij hebben de leukste tafelkleden waar je bijpassende borden, bekers, rietjes en zelfs slingers bij kunt bestellen om de feestversiering compleet te maken. En ook leuk: we hebben zelfs een tafelkleed in onze collectie dat nog helemaal ingekleurd mag worden!

Tafelkleden voor peuters en kleuters

Vier je binnenkort het eerste kinderfeestje voor jouw peuter of kleuter of wil je gewoon zijn of haar verjaardag vieren met familie en vrienden? Dan is een tafelkleed dat helemaal past bij de smaak van jouw kleine natuurlijk een geweldig idee. Maak je stoere zoon of dochter blij met een leuk tafelkleed met dieren, Dikkie Dik, Nijntje, Peppa Pig, Bumba, Woezel en Pip of Hello Kitty en de sfeer is gelijk al goed. Zeker als je daar ook nog eens de bekers, bordjes en rietjes bij bestelt in het zelfde thema. Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten!

De leukste tafelkleden voor kinderfeestje en -verjaardagen

Ook voor de verjaardag van jouw al wat grotere dochter of zoon hebben wij de leukste tafelkleden in thema’s die helemaal passen bij hun leeftijd. Kies je een tafelkleed met een thema als voetbal, safari, piraten, indianen, ridders, spiderman, star wars of dino’s voor je zoon of stoere dochter? Of ga je voor een tafelkleed met het thema paarden, piratenmeisjes, Violetta, prinsessen, Frozen, K3 of Minnie Mouse voor je dochter? Waar je ook voor kiest, met de tafelkleden van Zippytoys wordt het gegarandeerd een geweldig feest!

Tafelkleden voor hippe party’s

Ga je een party organiseren voor vrienden, familie, collega’s of sportgenoten van de vereniging? Dan is het natuurlijk superleuk om je hele huis om te toveren tot een te gekke party zone. De tafelkleden van Zippytoys zijn verkrijgbaar in diverse leuke thema’s waar je ook bekers, borden, rietjes en slingers van kunt krijgen. Zo kun je je hele huis inrichten in het thema dat jij hebt gekozen. Ga je voor de Oranje Holland party, een Summer party, een Cocktail party, BBQ party of een echte VIP party met een sjiek tafelkleed? We hebben ook tafelkleden met ballonnen, fruit, happy birthday en vrolijke smileys.

  Laden...