Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

De leukste spelletjes van Nederland koop je bij Zippytoys

Leuke spelletjes voor het hele gezin

Spelletjes, wie is er niet groot mee geworden? Kinderen vinden het spelen van een spel geweldig. Ze leren er bovendien enorm veel van. Maar ook volwassenen kunnen enorm genieten van het spelen van een spel. Soms voor de uitdaging, maar soms is het spelen van een spel gewoon enorm gezellig. Lekker met de familie rond de tafel een familie spel spelen, het gebeurt in veel families. Maar ook met je vrienden een avond een spelletje doen kan geweldig zijn.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke Spelletjes kun je spelen

Ook kleine kinderen vinden het spelen van een spel fantastisch. Ze leren er bovendien enorm veel van. Kinderen leren door een spel nadenken en vooral vooruitdenken. Wat zijn de gevolgen als ik iets doe? Op welke manier kan ik het best winnen? Lukt het winnen niet? Dan kunnen ze leren hoe ze met hun verlies om moeten gaan. Het is tenslotte maar een spelletje. Wij hebben enorm veel spellen in ons assortiment, voor de kleine maar ook de grotere kinderen. Onze spelletjes zijn voor diverse leeftijden of ontwikkelingsfases.

De leukste spelletjes voor onderweg

Ga je op reis of zit je regelmatig in de auto met kinderen? Dan vinden ze het vast fantastisch om een leuk spel te spelen. Wij hebben veel van onze spellen ook in een reisuitvoering. Daarmee kunnen de kinderen hun favoriete spel ook achterin de auto spelen. Ben je aangekomen op je reisbestemming? Dan is het natuurlijk geweldig als je op vakantie een leuk reisspel kunt spelen. Op het strand, in het appartement of gewoon naast je caravan of tent. Hoe gezellig is dat!

Spelletjes waar je van kan leren

Spelletjes spelen is leuk. Kinderen doen het graag. Daarom is het soms best handig als een kind er tegelijkertijd iets van leert. Bijvoorbeeld lezen, schrijven of klokkijken. Met zulke spellen leert je kind spelenderwijs een heleboel. Of het nu met kwartetkaarten speelt, leerkaarten of memory, het geniet er zichtbaar van. En dat is uiteindelijk waar het om gaat. Is je kind al iets groter? Dan is een rubik’s cube of een ander denkspel geweldig. We hebben ze in verschillende soorten.

Welk Gezelschapsspel kopen

Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment gezelschapsspellen. Of je nu een spel zoekt voor een grote familie of voor twee personen, wij hebben keuze genoeg in ons assortiment. Heb je zin in een avond of middagje gezelligheid? Loop dan eens alle mogelijkheden door. Er bestaat een grote kans dat je een spel tegenkomt dat je nog nooit eerder hebt gezien of gespeeld. We wensen je veel gezelligheid!

  Laden...