Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

De leukste kinderspelletjes bekijk je hier

Ben je op zoek naar leuke spellen voor kinderen? Wij hebben een groot assortiment spellen waarmee je kinderen zich uren kunnen vermaken. Natuurlijk speel je als ouder, vriend, vriendin, opa of oma ook graag mee. Tenslotte is het gezellig om samen een spel te spelen. Het creëert een band en het samen spelen van een kinderspel levert leuke herinneringen op als je kinderen al wat groter zijn. Wie is er tenslotte niet verknocht aan de spelletjes die vroeger thuis gespeeld werden?

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Groot en gevarieerd aanbod in kinderspellen

Ons assortiment kinderspellen is uitgebreid. We hebben niet alleen de moderne kinderspellen zoals educatieve spellen en interactieve spellen. Ook de traditionele kinderspellen zoals domino, kwartet of memory hebben wij in ons assortiment. Tenslotte zijn ook deze spellen nog altijd enorm in trek. Zoals je van ons kunt verwachten zijn alle kinderspellen die wij aanbieden van hoge kwaliteit. Tenslotte hebben wij een naam hoog te houden.

Spellen voor kleine kinderen

De spellen die wij in onze collectie hebben zijn afgestemd op verschillende leeftijden. Zo hebben we bij diverse spellen al een keuze vanaf drie jaar oud. Zijn je kinderen al ouder? Ook dan hebben wij spellen in ons assortiment waar ze blij mee zullen zijn. Kinderen vinden het spelen van een kinderspel nu eenmaal leuk, hoe oud ze ook zijn. Het is gezellig en bovendien leren ze ervan, welk spel ze ook spelen en waar ze ook zijn. Ga je op reis? Dan neem je toch gewoon een geweldig reisspel mee! Gezelligheid gegarandeerd!

Kinderspellen zijn leuk en nuttig

Een kinderspel heeft altijd pedagogisch nut. Voor welk spel je ook kiest, je kind leert er altijd iets van. Dat is het leuke van een spel. Het is niet alleen ontzettend gezellig om samen een spel te spelen. Je kind steekt er ook nog eens iets van op. Zo leert het om te gaan met verliezen. Maar ook leert je kind om vooruit te denken bij het spelen van een spel. Dat is een vaardigheid die later altijd van pas komt! Een kinderspel is dus niet alleen maar tijdverdrijf. Het bereidt je kinderen voor op hun volwassen leven.

  Laden...