Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Spellen en puzzels

Spellen en puzzels: al vele generaties lang weten Nederlandse kinderen zich er uitstekend mee te vermaken. Een leuk spelletje of uitdagende puzzel is voor uw kind echter méér dan een vermakelijk tijdverdrijf. Zeker jonge kinderen kunnen veel leren van puzzelen en maken hierdoor snellere stappen in hun ontwikkeling.

Het is juist deze ontwikkeling die zo belangrijk is om de persoonlijke groei van uw kind optimaal te stimuleren. Het pedagogische verleden van medewerkers van Zippytoys verzekert u van een aanbod spellen en puzzels dat niet alleen is geselecteerd op spelplezier, maar ook op de educatieve meerwaarde ervan.

De leukste puzzel spelletjes voor peuters

Een goed voorbeeld van de manier waarop bovenstaande visie in ons assortiment tot uiting komt, is onze speciale puzzel Rekenen met Hello Kitty. Spelenderwijs leert uw kind over getallen en hoeveelheden, door puzzelstukken met vrolijke afbeeldingen te combineren met de juiste bijbehorende getallen.

Al op jonge leeftijd krijgt uw zoontje of dochtertje hierdoor inzicht in aantallen en cijfers, iets waar uw kind op latere leeftijd nog veel profijt van zal hebben. Minstens zo belangrijk is natuurlijk dat kinderen de spellen en puzzels van Zippytoys vooral heel erg leuk vinden om te doen: zo verenigt u het praktische met het aangename op een hele leuk wijze.

Goedkoop spellen en puzzels kopen

Een puzzel maken is natuurlijk wel een klusje dat enig geduld en doorzettingsvermogen vereist. Heeft uw kind behoefte aan een actievere vorm van speelgoed? Dan is een spel zoals ons kralenlabyrint wellicht een ideaal alternatief. Dit soort spellen helpen uw kinderen niet alleen om vormen van elkaar te onderscheiden, maar hebben daarnaast een positieve invloed op de hand-oog coördinatie.

Een ding is in ieder geval zeker: bij Zippytoys betaalt u nooit teveel voor spelletjes en puzzels. Wij behoren tot de voordeligste aanbieders op de vaderlandse speelgoedmarkt en organiseren regelmatig interessante aanbiedingen en acties. Wanneer u op zoek bent naar goedkoop speelgoed, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Uw speelgoed de volgende dag in huis

Elke puzzel en elk spelletje op de website van Zippytoys is voorzien van een heldere productomschrijving en een duidelijke voorraadstatus. Zo ziet u altijd in één oogopslag of een artikel op dat moment bij ons in het magazijn aanwezig is. Is dat het geval? Bestel dan dezelfde dag nog vóór 13:00 uur, zodat u het artikel waarschijnlijk de eerstvolgende werkdag al in huis heeft.

Uiteraard kunt u artikelen binnen 2 weken na aankoop altijd retourneren wanneer ze niet voldoen aan uw verwachtingen. Na ontvangst van uw retourzending heeft u het aankoopbedragen in de meeste gevallen al binnen 3 werkdagen op uw rekening. Ga naar onze Klantenservice pagina voor meer informatie over levering en retourvoorwaarden.

  Laden...