Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Speelkleed kopen? Bekijk speelkleden in onze webshop!

Speelkleden zijn favoriet bij alle kinderen. Want hoe leuk is het niet om lekker op de grond te zitten en een spel te spelen dat nog groter dan of even groot is als jijzelf? Spelkleden kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Ga je op vakantie en ben je veel buiten? Wil je een leuk spel spelen op het strand, in je tuin of bijvoorbeeld op de camping? Dan is het natuurlijk superleuk om een kleed te pakken en je kind er lekker op of mee te laten spelen. Ook fantastisch voor een kinderfeestje.

 • Speelmat Fisher Price

  De speelmat van Fisher Price heeft een vrolijke uitstraling, felle kleuren, leuke afbeeldingen van d...
  € 59,95

 • Spelkleed slangen en ladders

  Elke speler kiest een kleur en start op vakje 1. Gooi met de dobbelsteen en zet het aantal stappen. ...
  € 2,50

 • Spelkleed Ludo slangen & ladders

  Leuke set van twee spelkleedjes. Speel het leuke spel Slangen & Ladders of Ludo! Zorg dat jij als ee...
  € 1,65

 • Spelkleed Ludo

  Zorg ervoor dat jouw vier gekleurde pionnetjes als eerste 'thuis' zijn in het midden van het bord. K...
  € 0,99

 • Schleich Speelmat

  Een echte Schleich fan moet deze speelmat hebben, op dit speelkleed kunnen vrijwel alle Schleich fig...
  € 32,99

 • Speelkleed slangen en ladders

  Het spel wordt met 2 of meer spelers gespeeld, iedere speler mag een kleur kiezen. Alle spelers s...

  € 4,99

Speelkleden zijn handig

Heb je geen plek meer over op de tafel of speel je sowieso graag een spel op de grond? Dan is een spelkleed een ideale oplossing. Bijvoorbeeld als je kinderen een spel willen spelen en jij net even druk bezig bent op de tafel. Maar ook gewoon omdat kinderen nu eenmaal graag op de grond zitten als ze een spelletje spelen. Zeker als je meer kinderen hebt in verband met een feestje of een verjaardag kan het handig zijn om een spelkleed tevoorschijn te toveren. Door de bijzondere vorm heeft het altijd succes!

Verschillende soorten spelkleden

Wij hebben verschillende spelkleden in ons assortiment. Waar je voor kiest hangt er natuurlijk maar net van af welk spel je leuk vindt en hoe oud je kind is. Het slangen en ladderspel is een grote favoriet in elk gezin met kleine kinderen. Ook het spelkleed Ludo is populair in veel families. Heb je kinderen die al wat groter zijn? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Twist en Turn spel of een leuk damspel voor op de grond. Dat betekent uren spelplezier!

Goede kwaliteit spelkleden

Wil je graag een spelkleed aanschaffen voor je kinderen? Een goed idee want je zult je kinderen er een groot plezier mee doen! De spelkleden die wij in ons assortiment hebben zijn uiteraard allemaal geselecteerd op kwaliteit. Tenslotte leveren wij alleen producten die goed zijn in gebruik. Onze spelkleden zijn sterk en slijtvast en gemakkelijk op te rollen of op te bergen in een bijbehorende doos. Uiteraard worden alle spelkleden geleverd compleet met attributen, zoals dobbelstenen of pionnen.

  Laden...