Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Speelgoed goedkoop kopen? Bekijk al onze speelgoed in de webshop!

De grootste speelgoedwinkel van Nederland

In onze uitgebreide speelgoedwinkel vind je diverse leuke speelsets die de fantasie en creativiteit van kinderen flink stimuleren. Met het leuke speelgoed van Dinotrux, Lalaloopsy, Nerf, Playmobil, Tiptoi en Vtech kunnen ze zich heerlijk uitleven in diverse rollenspellen. Zo kunnen ze urenlang zoet zijn met het bedenken van een bijzondere fantasiewereld of hun eigen wereld naspelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wil jij dat je kind zichzelf uren vermaakt? Bekijk dan de vele leuke mogelijkheden met de diverse sets uit onze speelgoedwinkel.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dinotrux in onze speelgoedwinkel

Laat je kind genieten van zijn of haar grote helden uit de televisieserie Dinotrux. Ty, Revvit, Garby, Dozer, Ton-Ton en Skya komen helemaal tot leven als ze de gekste avonturen beleven die jouw kind zelf verzint.

Lalaloopsy in onze speelgoedwinkel

Ken jij de Lalaloopsy poppen van de populaire serie op Netflix? Deze leuke lappenpoppen zijn op een magische wijze tot leven gekomen en hebben stuk voor stuk een unieke persoonlijkheid die jouw kind uren kan vermaken. Zowel in mini als gewone versie verkrijgbaar.

Nerf in onze speelgoedwinkel

Het coole schietspeelgoed van Nerf, welk kind speelt er niet mee? Deze uitgebreide serie met blasters en pijl-en-bogen zijn lekker stoer maar toch ontzettend veilig. Heerlijk om buiten mee te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Playmobil in onze speelgoedwinkel

Playmobil, het bestaat inmiddels al meer dan veertig jaar dus de kans is groot dat jij als ouder of grootouder ook deze geweldige figuurtjes en hun wereld kent. Natuurlijk vinden jouw kinderen Playmobil ook helemaal geweldig. Dit speelgoed staat garant voor uren ongestoord speelplezier.

Tiptoi in onze speelgoedwinkel

Het interactieve leersysteem van Tiptoi is fantastisch om kinderen spelenderwijs de uitgebreide wereld te leren kennen van dieren, rekenen, talen leren en muziek. De spannende raadsels en zoekspellen zijn bij alle kinderen favoriet en dat betekent veel leren en veel leuke uurtjes!

Vtech in onze speelgoedwinkel

Het merk Vtech staat bekend om het degelijke elektronische speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Tablets, leercomputers en leuke elektronische gadgets stimuleren de creativiteit van je kind en zorgen voor veel leerplezier. Wanneer schaf jij een Vtech aan? Ben je op zoek naar nog meer leuk speelgoed in het enige online warenhuis van Nederland? Bekijk dan ook eens onze rubrieken baby- en peuterspeelgoed, buitenspeelgoed, spelletjes of puzzels!

  Laden...