Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Speelgoed

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig speelgoed voor uw kind? Dan bent u in de webwinkel van Zippytoys aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod speelgoed in allerlei soorten en maten. Denk hierbij onder meer aan houten speelgoed met een klassieke uitstraling, of juist aan hip kinderspeelgoed met een trendy design.

Wat uw favoriete stijl ook is: in onze speelgoedwinkel vindt u altijd het gedroomde speelgoed van uw kind. Leeftijd speelt daarbij geen rol, want wij verkopen artikelen voor een breed scala aan leeftijdscategorieën: van babyspeelgoed zoals knuffels en rammelaars tot aan kinderspeelgoed zoals een loopfiets of keukentje.

Goedkoop speelgoed bij Zippytoys

Natuurlijk zijn er meer online speelgoedwinkels die een breed assortiment op het gebied van kinderspeelgoed voeren. Waar Zippytoys zich echter mee onderscheidt, is de unieke combinatie tussen prijs en kwaliteit. Wij selecteren alleen het beste merkspeelgoed en bieden dit aan tegen een hele betaalbare prijs.

Ook het doel van speelgoed mag wat ons betreft niet uit het oog worden verloren. Het is immers niet alleen een vorm van plezierig tijdverdrijf voor uw kind, maar heeft ook een leerzame en educatieve functie. De artikelen in onze online winkel zijn zorgvuldig uitgekozen om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren.

De beste speelgoedwinkel

Niet voor niets hebben veel van de medewerkers bij Zippytoys een pedagogische achtergrond. Op basis van deze langjarige kennis en expertise hebben wij een assortiment opgebouwd vol met duurzame kwaliteitsproducten. Of u nu op zoek bent naar een speelgoed tractor of een houten trein: de kans is groot dat u het bij ons weet te vinden.

En heeft u eenmaal een bestelling geplaatst? Dan kunt u rekenen op uitermate snelle verzending. U betaalt slechts 3,95 verzendkosten en ontvangt een bestelling die voor 13:00 uur ’s middags is geplaatst, vrijwel altijd de volgende werkdag thuis. Uiteraard gaat het hierbij wel om speelgoed dat op voorraad is. Bij al onze artikelen vindt u daarom een duidelijke beschrijving en voorraadindicatie.

Persoonlijk contact en 14 dagen retourrecht

Standaard komen al onze speelgoedartikelen met 14 dagen retourgarantie. Heeft u een product besteld dat in de praktijk toch niet voldoet aan uw verwachtingen? Dit vormt geen enkel bezwaar, want u kunt het artikel binnen de eerste twee weken na uw aankoop probleemloos naar ons terug sturen. Al binnen 3 werkdagen staat het aankoopbedrag weer op uw bankrekening.

Onze ervaring is desondanks dat de meeste vragen en problemen direct opgelost kunnen worden wanneer u contact zoekt met onze behulpzame klantenservice. Onze medewerkers geven altijd binnen 24 uur antwoord op uw vragen en onderscheiden zich met een klantgerichte benadering en een hoog serviceniveau.

  Laden...