Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Sluban speelgoed kopen? Bekijk onze Sluban webshop!

Sluban

Wil jij je kind verrassen met Sluban speelgoed? Een goed idee! Sluban is geweldig materiaal om de leukste bouwconstructies te maken waar je kind vervolgens uren mee kan spelen. Met dit geweldige speelgoed kun je hele dorpen bouwen, compleet met winkels, restaurants en sluban benzinestation en zelfs een compleet vliegveld met vliegtuigen en garages aanleggen. Is jouw kind meer geïnteresseerd in snelle racebanen en Formule1 auto’s? Ook dan komt het volledig aan zijn of haar trekken. Sluban heeft niet alleen racebanen maar ook de leukste raceauto’s en garages waarmee een prachtig circuit gebouwd kan worden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het Sluban leger

Heeft jouw kind een passie voor het leger en wil het graag vrede brengen in de wereld? Laat het dan een prachtige serie opbouwen van de leukste leger sets en het zal intens genieten. Militairen nemen plaats in leger jeeps en gevechtshelikopters en tank- en raketwerpers en pantservoertuigen staan klaar om gebruikt te worden. Het hoofdkwartier beschikt over een zender, radarwagen en zelfs Bazooka rupsvoertuigen. Bekijk de leuke Sluban leger onderdelen in ons assortiment of bestel gelijk een Sluban Legerset. Dat wordt uren heerlijk spelen!

Sluban hulpdiensten

Wil jouw kind op een andere manier de wereld verbeteren? Laat het zich dan verplaatsen in het werk van hulpdiensten zoals de brandweer, politie of ambulance en genieten van helikopters, ladderwagens en de leukste wagens. Natuurlijk is het ook geweldig om te spelen met een leuke vuilniswagen, een zware vrachtwagen, auto transporten of een container truck. Zo leert jouw kind zich een beetje te verplaatsen in de wereld van alledag waarin vervoer een grote rol speelt.

Sluban heeft veel mogelijkheden

Natuurlijk heeft Sluban ook aan de kinderen gedacht die graag dorpen bouwen of willen spelen met een manege of een boerderij. Spaar de leukste winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden bij elkaar en bouw een heel dorp met de leukste bijbehorende figuurtjes. Laat je kind genieten van de prachtige manege inclusief paarden of de boerderij waar uren mee gespeeld kan worden. Of laat je kleine bouwwerkzaamheden verrichten of vechten met de leuke robots en de dag kan niet meer stuk!

  Laden...