Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Sleutelhanger kopen? Bekijk goedkope sleutelhangers in onze webshop!

Goedkope sleutelhangers

Als je op zoek bent naar kleine cadeautjes zijn sleutelhangers ideaal om te geven. Ze worden altijd gebruikt omdat ze handig, maar vooral ook heel leuk zijn! Organiseer je binnenkort een verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter en maak je gebruik van een grabbelton? Wil je in de traktatiezakjes graag een leuk klein cadeautje doen? Is het bijna sinterklaas en zoek je iets leuks voor in de schoen? Een sleutelhanger is lekker goedkoop en heeft altijd succes. Wij hebben veel verschillende soorten op voorraad. Handige, gekke, leuke, grappige of lieve sleutelhangers die gegarandeerd een prachtige verrassing zijn.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sleutelhanger met lampje

Ben je op zoek naar een sleutelhanger die niet alleen leuk is om te zien, maar ook handig is in gebruik? Kies dan voor één van onze vele sleutelhangers met lampjes. Ideaal om het slot van je huisdeur of je auto te vinden als het echt heel donker is, maar de sleutelhanger lampje kan natuurlijk ook in andere omstandigheden gebruikt worden. Ook een sleutelhanger met een kompas, kleine portemonneetjes of leuke kleine opbergdoosjes voor snoepjes zijn handig. En wat dacht je van onze sleutelhanger naamplaatjes of ons sleutelrek met verschillende kleuren sleutelhangers? Ideaal in een groot gezin!

Uitdeel sleutelhangers

Ben je op zoek naar een leuke uitdeel sleutelhangers voor de sportvereniging of zijn je vrienden of je familieleden heel sportief? Dan is een leuke sportieve sleutelhanger cadeau geven ook een goed idee! Wij hebben diverse leuke sport sleutelhangers voor voetballers, basketballers, tennissers, skateboarders en zelfs biljarters. Kies voor een leuke tennisbal of een leuk tennisracket, ga voor de sleutelhanger voetbal of de voetbalfluitjes, geef een grappige biljartbal cadeau of kies voor een andere leuke sportieve sleutelhanger. Een ideaal cadeautje voor sportieve mensen tijdens sinterklaas, een verjaardag of een andere leuke gelegenheid.

Leuke Sleutelhanger

Ben jij gek op dieren en wil je dat aan iedereen laten weten? Heb je binnenkort een feestje en wil je graag een leuk cadeau geven in het dierenthema? Wij hebben de leukste en liefste dieren sleutelhangers in ons assortiment met de kleinste prijsjes. Wat dacht je van onze uitgebreide WNF collectie met pluchen olifantjes, tijgers, leeuwen, apen en allerlei andere leuke dieren? Ben je meer een dino-fan, paardengek of dolfijnen liefhebber? Ook dan kun je de leukste sleutelhangers bij ons bestellen. Natuurlijk hebben wij veel meer leuke sleutelhangers in ons assortiment. Ty Bean Boo sleutelhangers bijvoorbeeld, of hartjes, glitters en diamanten, skeletten, smileys, spiegeltjes, een rubik’s cube sleutelhanger en nog veel meer!

Wil je graag nog meer tips voor jouw feestje? Bekijk dan eens onze feestartikelen, auto’s en voertuigen of poppen en knuffels.

  Laden...