Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Stoere Skelter kopen? Bekijk onze webshop!

Van aller tijden...De skelter. Met of zonder aanhanger, juist als racer of als tractor. De skelter is er in vele soorten en maten, zodat de kleinere stoertjes ook al kennis kunnen maken met dit fenomeen. Stevig gebouwd, voor meerdere terreinen geschikt.

Skelter met aanhamger

Skelters in de vorm van een tractor, jeep of quad. De skelters in ons assortiment zijn bijzonder uiteenlopend qua vormgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor skelters met designs of juist niet, lekker puur door de natuur. Als er in uw kindje een kleine boer of boerin schuilt, is een traptractor natuurlijk het ideale speelgoed voor buiten. Hiermee kan uw zoon of dochter urenlang boerderijtje spelen. Ook voor de kleine politieagenten, brandweermannen en soldaten hebben wij een passend model skelter. Bekijk de Falk Quad Politie maar eens. Wil je meer als landbouwtractor meehelpen? Dan is de Smoby Power Builder met aanhangwagen een perfecte uitkomst, hier kan alles mee!

Metalen trapauto

Metalen trapauto's zijn robuust en hebben een herkenbaar uiterlijk. Het metaal geeft de auto een duurzame, hoogwaardige uitstraling. Kunststof is een materiaal dat niet alleen zeer stevig is, maar ook licht van gewicht. Hierdoor blijft de metalen trapauto gemakkelijk voort te bewegen.

Naast skelters vindt u in dit menu ook authentieke trapauto's. Veel kinderen zijn dol op skelters, omdat ze er lekker hard op kunnen rondrijden. Een skelter is een robuust speelvoertuig, dat veelal gemaakt is van metaal of kunststof. Door het herkenbare, stoere design zijn skelters geliefd buitenspeelgoed voor veel kinderen. Om te zorgen dat uw kind veilig op de skelter kan rijden, is de zitting vaak verstelbaar. Zo kan de zitting precies worden afgesteld op de lengte van uw kind.

  Laden...