Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Sinterklaas cadeautjes online bestellen | Laat kinderen genieten van het feest van Sinterklaas!

  • Geheel verzorgd
    Kant en klaar geleverd
  • Zelf samenstellen
    Geen bezorgkosten
  • Eenvoudig besteld
    Alles voor U ingepakt

Sinterklaas feest 2019

Sinterklaas cadeautjes voor bedrijven

Een sinterklaaspakket bestellen voor een geweldig sinterklaasfeest bij uw bedrijf? Dat kan bij Zippytoys, inclusief verlanglijsten, keuzecadeau’s en gepersonaliseerde verpakkingen. Wij verzorgen sinterklaaspakketten op maat voor grote en kleine bedrijven, overheden, instellingen en andere organisaties waar een geweldig sinterklaasfeest georganiseerd gaat worden. Geef ons uw wensen, het budget per cadeau en de datum van het feest door en wij zorgen voor een fantastisch sinterklaaspakket waar u gegarandeerd succes mee boekt. Wel zo leuk voor de kinderen en handig voor u!

Leuk sinterklaas cadeau voor een geweldig sinterklaasfeest

Is het in uw bedrijf traditie om ieder jaar weer een sinterklaasfeest te organiseren voor de kinderen van uw personeelsleden? Dan weet u als geen ander hoe lastig het kan zijn zo’n feest optimaal te verzorgen. Het inkopen van cadeau’s, het inpakken van de presentjes en ervoor zorgen dat alles op tijd binnen is, het is een lastige klus. Wat het sinterklaasfeest misschien nog wel het meest lastig maakt is om voor ieder kind een origineel cadeau aan te schaffen dat echt in de smaak zal vallen. Daarom is het laten verzorgen van een sinterklaaspakket ontzettend handig.

Zelf uw sinterklaas cadeautje uitkiezen

Met de sinterklaaspakketten van Zippytoys kunt u profiteren van puur gemak. Met onze verlanglijstjes weet u exact welk cadeau de kinderen graag zouden willen ontvangen en wij zorgen er voor dat dat cadeau in de zak van de sint terecht komt. U hoeft dus zelf helemaal niets te doen! De verlanglijstjes worden ingevuld door de ouders. Uit ons uitgebreide aanbod op onze website mogen zij maximaal drie voorkeuren opgeven tegen een bepaald budget. Daarna overhandigt u ons de lijstjes en wij zorgen er voor dat de zak goed wordt gevuld met de juiste cadeau’s.

Het sinterklaaspakket komt altijd exact op tijd

U bepaalt wanneer de verlanglijstjes ingevuld moeten zijn en geeft dat aan de ouders door. Aan ons laat u weten wanneer u het sinterklaaspakket graag wilt ontvangen. Wij bezorgen het pakket op de afgesproken datum en tijd, zodat u daar geen enkele zorgen over heeft. Wilt u uw sinterklaas bedrijfsfeest extra gezellig maken? Dan leveren wij bij het sinterklaaspakket verschillende gezellige sinterklaasversieringen die u in de ruimte kunt gebruiken. Zo wordt het een geweldig sinterklaasfeest waar iedereen enorm van zal genieten.

De voordelen van een sinterklaas pakket

Het bijzondere van een sinterklaaspakket is natuurlijk dat alles kant en klaar wordt geleverd. Alle cadeau’s worden netjes voor u ingepakt en de levering is helemaal op afspraak. Maar wat vooral zo mooi is: het sinterklaasfeest wordt echt geslaagd omdat de kinderen echt enthousiast zullen zijn over hun cadeau. Met ons uitgebreide assortiment vinden hun ouders gegarandeerd een cadeau dat bij hun kind past, van welk speelgoed het kind ook houdt.

Bestel uw sinterklaas pakket online

Wilt u uw sinterklaasfeest dit jaar echt goed organiseren? Dan valt een sinterklaaspakket van Zippytoys altijd in de smaak bij zowel ouders en kinderen. Met het online gemak van een cadeau uitzoeken en iets bestellen waar een kind echt iets aan heeft is iedere ouder blij. Voor u is het natuurlijk ideaal om eigenlijk niets te organiseren. U hoeft alleen het budget aan te geven bij het uitdelen van de verlanglijstjes en het sinterklaaspakket in ontvangst te nemen. Wat wilt u nog meer/!

Een mooi sinterklaaspakket is altijd fijn

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van een geweldig sinterklaaspakket voor de kinderen van uw werknemers. Een leuke geste naar uw personeelsleden en een tastbaar bedankje voor uw personeel. Laat uw werknemers ons uitgebreide aanbod bekijken en een mooi cadeau uitzoeken voor hun kind. U zult verrast worden door de enthousiaste reacties, niet alleen van de kinderen maar ook van hun ouders. Daarmee maakt u natuurlijk uw werknemers blij en laat u hen merken dat u hen waardeert.

Sinterklaas pakketten met cadeautjes voor de allerkleinsten

Een sinterklaaspakket van Zippytoys hoeft natuurlijk helemaal niet alleen voor grotere kinderen te zijn. Ook de allerkleinsten die naar het sinterklaasfeest komen kunnen een cadeau krijgen uit de zak van sinterklaas waar zowel zij als hun ouders echt blij mee zullen zijn. Zo hebben wij geweldig baby- en peuterspeelgoed voor in bad, de box of lekker buiten in de tuin. Interactief speelgoed, knuffels, baby speeltjes of stoffen speelgoed, bij ons vindt u het allemaal. Ook motoriek speelgoed of speelgoed om te leren is erg in trek. Net zoals de leuke babyverzorging artikelen zoals bordjes, bestek, handdoeken en zelfs kraamcadeau’s. Het wordt voor de ouders nog moeilijk om te kiezen!

Sinterklaaspakket met cadeautjes voor meisjes

Natuurlijk zullen er meisjes komen op het leuke sinterklaas bedrijfsfeest dat georganiseerd wordt. De ouders van die meisjes willen vast en zeker een geweldig cadeau uitzoeken voor hun lieve dochter. Bij Zippytoys zullen ze dan zeker aan hun trekken komen, want wij hebben veel leuke items in ons assortiment tegen scherpe prijzen waar gegarandeerd iets moois tussen zit. Of hun dochter nu houdt van kinderboeken, knutselen, puzzels maken of graag speelgoed zal willen ontvangen van de sint, hier vinden haar ouders iets bijzonders waar ze blij mee zal zijn. Ook onze spelletjes, poppen en knuffels, sieraden en haaraccessoires zullen meisjes zeker bevallen.

Sinterklaas cadeau jongens

Op het personeelsfeest van de zaak zal de sint zeker ook mooi cadeau’s mee willen nemen voor de aanwezige jongens. Gelukkig vinden hun ouders bij Zippytoys een uitgebreide collectie jongensspeelgoed waar ze een geweldige keuze kunnen maken uit de leukste artikelen. Jongens houden vaak van bouw- en constructiespeelgoed, auto’s en andere voertuigen, lego, playmobil, star wars, leren experimenteren en buitenspeelgoed. Natuurlijk hebben wij die allemaal op voorraad. Hun ouders zullen het lastig vinden om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment. Wat ze ook kiezen, blij zal hun zoon zeker zijn met de stoere jongensartikelen van Zippytoys.

Sinterklaas pakketten met cadeautjes voor binnen

Sinterklaas valt natuurlijk in een seizoen waarin veel kinderen wat sneller binnen zullen spelen omdat het vaak te koud of te nat is buiten. Daarom is het altijd fijn om te weten dat ouders een cadeau uit te kunnen zoeken waar hun kinderen binnen ook iets aan hebben. Gelukkig is dat bij Zippytoys geen probleem, want wij hebben een grote collectie speelgoed voor de leukste momenten thuis. Of het nu gaat om spelletjes, puzzels, knutselspullen of kinderboeken, met de leuke artikelen van Zippytoys zullen kinderen zich uren lang zoet kunnen vermaken. En dat is ook weer leuk voor hun ouders, uw personeelsleden. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Sinterklaas pakketten met cadeautjes voor buiten

Ook al valt sinterklaas in een koud seizoen, natuurlijk zijn er heel veel kinderen die het heerlijk vinden om het hele jaar door lekker buiten te spelen. Heerlijk voetballen, sleeën en schaatsen, vang- en werpspellen doen of een balspel, bij Zippytoys kunt u van alles bestellen wat daarmee te maken heeft. Ook in ons buitenspel assortiment vinden ouders voldoende leuke artikelen waar hun kinderen blij mee verrast zullen zijn als het sinterklaaspakket op hun werk wordt uitgepakt. Hun kind zal vast en zeker genieten van een bijzonder cadeau dat helemaal is afgestemd op hun wensen. Handig, zo’n sinterklaaspakket van Zippytoys. Wat wilt u nog meer?

Meer weten over Sinterklaas pakketten?

Wilt u meer weten over het bestellen van sinterklaaspakketten bij Zippytoys? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en geven graag advies over een geslaagd sinterklaasfeest binnen uw bedrijf. Uw personeelsleden en hun kinderen zullen een geweldige middag hebben en u hoeft daar weinig voor te doen!

Waar komt sinterklaas aan in 2018?

  Laden...