Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Kinder servetten kopen? Ontdek het in onze webshop!

Servetten

Servetten met de leukste thema’s voor jong en oud

Heb jij al borden, bekers en rietjes in een bepaald thema aangeschaft voor een kinderfeest of een andere leuke party, dan kunnen de bijbehorende servetten natuurlijk niet ontbreken. Maar ook als je geen feestje viert zijn onze servetten ontzettend leuk en gezellig. Op de eetkamertafel bijvoorbeeld tijdens het avondeten of de lunch, of als er visite komt en je een servetje nodig hebt. Wij hebben ook de leukste servetten voor peuters, kleuters, kinderen, tieners en volwassenen die graag een feestje willen vieren met een gezellig thema of een vrolijke noot

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Servetten voor peuter- en kleuterfeestjes

Organiseer jij binnenkort een feestje voor jouw peuter of kleuter? Dan weet je natuurlijk dat dat knoeien gaat worden. Daarom is het handig om servetten uit te delen of klaar te leggen en dat wordt natuurlijk helemaal leuk als je op zo’n moment servetten uitkiest die zij zeker geweldig zullen vinden, de kans dat ze dan ook daadwerkelijk gebruikt worden is 100%. Kies jij voor de servetten van Hello Kitty, Babette, Woezel en Pip, Dikkie Dik, Bumba, Paw Patrol of Peppa Pig? De kids zullen het fantastisch vinden hun eigen held terug te zien op hun eigen servet.

Servetten voor de gezelligste kinderfeestjes

Ook voor de feestjes van wat grotere kinderen is het niet alleen handig maar vooral heel leuk om servetten te gebruiken, zeker als je kiest voor de thema’s die bij kinderen heel erg leven. Stoere servetten bijvoorbeeld met een thema als voetbal, safari, piraten, ridders, indianen, wild west, dino’s of paarden. De meisjes vinden een prinsessen thema vaak heel leuk, maar ook assepoester, de smurfen, Phineas & Ferb of Violetta doen het erg goed op een feestje voor meisjes. Wat je ook kiest, het is natuurlijk het leukst om de servetten te combineren met borden, bekers en rietjes van hetzelfde thema.

Servetten voor summer party’s en tuinfeesten

Geef jij binnenkort een party voor collega’s, vrienden of familie in je tuin of gewoon lekker thuis? Bekijk dan eens onze leuke servetten die helemaal in stijl zijn van onze borden, bekers en tafelkleden. Kies voor het Fiësta thema, een 80’s party of een te gek hippie feest, of kies voor romantische hartjes, smileys’s, een Neon party of Party zone servetten en je feest wordt direct een stuk gezelliger. Wil je een sjiek feest houden? Kies dan voor diamanten servetringen of gebruik een handige en moderne servettenhouder voor op tafel in het rood, blauw, roze, paars of oranje.

  Laden...