Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Leuke rijgpuzzels koop je voordelig hier!

Rijgpuzzels voor kleine kinderen

Wil jij je kind een beetje helpen zijn of haar motoriek te ontwikkelen met een rijgpuzzel of rijgspel? Een geweldig idee! Door het rijgen van veters in kleine gaatjes leert je kind steeds beter gebruik te maken van de kleine vingertjes en daarmee doe je het een groot plezier. Tenslotte kan het daarna de vingertjes ook voor andere doeleinden gebruiken en dat komt altijd van pas. Gaat het rijgen steeds beter? Dan kun je je kind leren om met een rijgspel of rijgpuzzel knopen en lussen te maken. Zo zal het uiteindelijk in staat zijn zichzelf aan te leren veters te strikken. Een ideale manier om op een leuke manier iets onder de knie te krijgen waar niet ieder kind even dol op is!

Rijgpuzzels op een vlak

Wij hebben verschillende rijgpuzzels of rijgspellen in ons assortiment. Wil je je kind graag lekker creatief aan het werk zien gaan? Dan is een leuk rijgspel een goed idee. Met een rijgpuzzel op een bord kan je kind mooie figuren leren maken, met of zonder rijgpen. Gaat het zelf ontdekken welke patronen mogelijk zijn of wil je het de voorbeelden laten volgen uit het voorbeeldboekje? Waar je kind ook voor kiest, plezier zal het zeker hebben en het is bovendien handig voor de oog-hand coördinatie. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Insteek- en rijgpuzzel voor creatieve kinderen

Heb je in ons assortiment onze leuke insteek en rijgpuzzel gezien? Je kind kan zich uren vermaken met dit leuke spel. Het heeft niet alleen noppen waarmee allerlei mooie dingen gemaakt kunnen worden, de veters die er bij zitten kunnen eveneens gebruikt worden om mooie patronen op het bord te maken. Ideaal voor een kind dat lekker creatief is en goed alleen kan spelen. Kan het dat nog niet zo goed, dan help je het natuurlijk graag. Met zo’n leuk spel zal je kind zich niet snel vervelen en lekker creatief bezig zijn.

Houten rijgbox om sieraden te maken

Is jouw kind gek op sieraden of vind je het leuk je zoon of dochter wat meer behendigheid te leren met de vingers? Dan is een houten rijgbox ideaal speelgoed. Deze leuke houten box heeft een grote sorteerbak met houten kralen en leuke gekleurde veters. Ideaal voor het maken van de allereerste kettingen en armbandjes. Met de leuke houten letters, kikkeroogjes, vlindertjes, hartjes, bloemetjes in de leuke primaire kleuren geel, groen, rood en blauw heeft je kind vast een geweldige tijd. Natuurlijk is de box inclusief veters. Goed voor de ontwikkeling van de motoriek van je kind en natuurlijk vooral heel leuk voor haar of hem om te doen!

  Laden...