Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Rietjes voor je kinderfeest kopen? Bekijk het in onze webshop!

Rietjes

De leukste rietjes voor ieder feestje

Vier jij binnenkort een gezellig feestje en wil je gewoon even wat rietjes halen bij de supermarkt? Niet doen! Naast onze leuke series borden en bekers en tafellakens hebben wij ook fantastische rietjes voor een klein prijsje waar je je feest direct een stuk gezelliger mee maakt. Rietjes zijn overigens echt niet alleen geschikt voor een kinderfeestje. Als je onze leuke exemplaren bekijkt zie je gelijk wat wij bedoelen. Kom maar op met je Summer party, tuin party of BBQ want met deze te gekke rietjes wordt het extra gezellig voor iedereen!

Rietjes voor kinderfeestjes

Vier je binnenkort de verjaardag van je kind en wil je op het kinderfeestje leuk voor de dag komen met grappige rietjes? Dan zijn de leuke gedraaide dierenrietjes een ontzettend leuk idee, net zoals de gekrulde rietjes met badeend of onze rietjes met gekke vormen en kronkels. Ook onze jumbo of mega rietjes vinden kinderen altijd geweldig. Wil je liever rietjes in het thema van het te vieren kinderfeestje? We hebben ook leuke rietjes van My little pony, Super Mario, piraten, Thomas de trein, dino’s en rietjes van brandweerman Sam, Paw Patrol en de Minions.

Rietjes voor te gekke party’s en tuinfeesten

Heb jij binnenkort een geweldig feest gepland voor je collega’s, vrienden, familie of bijvoorbeeld je sportvereniging? Dan hebben wij de leukste rietjes voor jouw party om het nóg gezelliger te maken dan het al wordt! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze leuke Hawaii rietjes, folierietjes met franje, onze Party Zone rietjes of onze rietjes voor jouw heerlijke Summer Party? Ook onze jumbo rietjes zijn vaak een groot succes tijdens heerlijke tuinfeesten of gezellige party’s waar iedereen het heerlijk naar zijn zin heeft.

Bijzondere rietjes

Wil jij je feestje extra bijzonder maken met een stel hele gekke rietjes? Dan zal er een hoop hilariteit ontstaan onder volwassenen en vooral veel pret bij de kinderen. Met onze magische rietjes bijvoorbeeld kun je de meest fantastische creaties maken waarbij je via allerlei bochten en hoeken gewoon door je rietje kunt blijven drinken, liefst met z’n tweeën of meer mensen. Ook onze rietjes met dierengeluiden of geluiden van een vliegtuig, raceauto, tractor of trein zijn altijd een groot succes. Wil je graag bijzondere dingen bouwen met rietjes op je feestje? Ook dat kan, met onze geweldige rietjes-kunst voor groot en klein!

  Laden...