Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Reisspelletjes voor 2 personen kopen? Reisspellen bekijk online in onze webshop!

Reisspel 2 personen

Reisspellen zijn altijd handig. Ga je op reis, zit je vaak met de kinderen in de auto of wil je graag een leuk compact spel mee kunnen nemen dat nooit verveelt? Dan hebben wij keuze genoeg. Of je nu op zoek bent naar reisspellen voor jezelf of voor je kind, wij hebben voor ieder wat wils. Een reisspel kan een kleine uitgave zijn van een favoriet bordspel dat je thuis altijd speelt, maar het kan ook een spel zijn dat echt speciaal gemaakt is om onderweg een leuk spel te kunnen spelen dat niet snel verveelt. Bekijk ons assortiment en maak je keus.

Reisspellen van bekende bordspellen

Iedereen kent ze wel, de reisspellen van bordspellen of andere spelletjes die je thuis ook graag speelt. Het reisspel is net even een andere versie, maar daarom niet minder interessant en gezellig. Hebben jullie thuis een spel dat regelmatig gespeeld wordt en ga je op reis? Dan is zo’n reisspel ideaal om mee te nemen. Het neemt weinig ruimte in beslag en garandeert toch urenlang speelplezier. Wordt het Vier op een rij, Mens Erger je niet, Stratego, Ganzenbord of Triominos? Waar je ook voor kiest, je zult je onderweg net zo goed vermaken als thuis met dit leuke spel!

Reisspel kind

Als je kinderen hebt weet je het: op reis hebben ze echt afleiding nodig. Of je nu in de trein zit, het vliegtuig of in de auto, kinderen vervelen zich snel als ze stil moeten zitten. Dan zijn leuke reisspellen een perfecte afleiding. Die maken niet alleen hun reis, maar ook die van jou gelijk een stuk leuker! Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk waar jouw kind zich heerlijk mee zou kunnen vermaken. Kies je voor een bekend spel of vind je het juist leuk om een spel te kiezen dat je kind nog helemaal niet kent? Voor je kind maakt het waarschijnlijk niet zo veel uit. Als het maar heerlijk kan spelen!

Leuke reisspellen 2 personen

Wij hebben diverse reisspellen in ons assortiment. Zo vind je bij ons spellen voor jongens, maar ook voor meisjes. We hebben reisspelletjes voor kinderen vanaf twee jaar, maar ook leuke spellen voor volwassenen. Wil je niet al te veel geld uitgeven? Wij hebben een grote keuze in reisspellen onder de tien euro. Uiteraard vind je in ons assortiment ook spellen in een iets hogere prijsklasse. Dat betekent extra veel plezier! In ons assortiment vind je reisspelletjes van bekende en betrouwbare merken, zoals Jumbo, Ravensburger, University Games of 999Games. Zo vind jij vast waar je naar op zoek bent!

  Laden...