Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Puzzeltoebehoren koop je in onze webshop!

Puzzeltoebehoren

Ben jij een fervent puzzelaar? Dan weet je als geen ander dat allerlei accessoires het puzzelen net even leuker kunnen maken. Het maken van een puzzel is al leuk, maar het kan altijd nog leuker, beter of gemakkelijker. Het leuke van puzzelen is dat je er elke dag even aan kunt zitten. Een puzzel hoeft niet per se in één dag af. Als je een puzzel dan kunt opbergen als je er even geen zin in hebt, scheelt dat een hoop rommel. Ook een puzzel meenemen is tegenwoordig geen probleem meer. En wil je graag de vele stukjes sorteren? Ook daarvoor hebben wij een perfecte oplossing!

Puzzelmat

Ben je gek op puzzelen en wil je je puzzel graag op je eettafel maken? Dan weet je als geen ander dat die dagen lang in de weg kan liggen. Niets is dan handiger dan een speciaal ontworpen puzzel mat waarmee je de puzzel op kunt bergen zonder dat de stukjes van hun plek verschuiven. Ook de losse stukjes blijven stevig liggen. De puzzelmat is erg handig in gebruik. Je legt de puzzelstukjes er op, je rolt de mat om de bijgeleverde koker heen en met sluitstrips kan de mat niet meer los raken. Zo leg je je puzzel even opzij, om er later weer vrolijk aan te beginnen. Je maakt gewoon de bevestigingen weer los, rolt de mat uit en de puzzel ligt weer voor je neer.

Portapuzzle

Ben je regelmatig op pad of vind je het leuk om je puzzel mee te nemen op visite? Dan is de portapuzzle een perfecte oplossing. Met deze unieke opbergmap kun je niet alleen je puzzelstukjes veilig op hun plek houden, hij is bovendien heel geschikt om op te puzzelen. De portapuzzle is stevig maar wel licht en heeft een handvat. Daarom kan hij eenvoudig mee genomen worden. Ideaal voor mensen die puzzelen in groepsverband! Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat de portapuzzle tijdens vervoer vies wordt. Hij is van kunstleer gemaakt en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Sorteerbakjes

Als je een puzzel maakt, zeker als die heel veel stukjes heeft, kan het best lastig zijn alle losse puzzelstukjes te sorteren. Je blijft urenlang graaien naar bepaalde kleuren, rechte stukjes of bepaalde onderdelen van een afbeelding en dat is best onhandig. Als je die stukjes allemaal netjes in hoopjes op tafel legt wordt het chaotisch en een rommel. Daar is over nagedacht, want tegenwoordig bestaat er een handig systeem waarin je al je puzzelstukjes kunt sorteren. Op kleur, vorm, afbeelding of waar je dan ook voor kiest. De sorteerbakjes zijn handig op elkaar te stapelen en nemen zo amper ruimte in beslag. Dat is pas echt een groot gemak!

  Laden...