Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Puzzels kopen? Neem een kijkje in onze webshop!

Puzzels

Heb je al in onze puzzelshop rondgekeken? Dan zul je ontdekken dat wij enorm veel puzzels in ons assortiment hebben. Geweldige puzzels voor elke leeftijd. Niet alleen legpuzzels, maar ook blokpuzzels, breinpuzzels, noppenpuzzels, puzzelballen, vloerpuzzels en 3D puzzels. Ben je op zoek naar een leuke puzzel voor jezelf, je kind of een verjaardagsfeestje? Dan vind je bij ons geheid een geweldige uitdaging waar je jezelf of iemand anders een groot plezier mee zult doen. Laat je inspireren door ons aanbod en maak een leuke keuze voor urenlang speelplezier!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Puzzels kopen?

Puzzels voor peuters en kleuters

Kinderen vinden puzzelen geweldig. Het stimuleert hen een creatieve oplossing te bedenken voor een probleem en ze worden blij van het resultaat. Natuurlijk zijn ze reuze trots op het vinden van het juiste stukje of de juiste oplossing. Maar ook het eindresultaat is bijzonder: een mooie plaat, een volle doos, een mooie stapel. Peuters en kleuters puzzelen graag. Ze beginnen met een vormenpuzzel, gaan daarna langzaam over naar een puzzel met noppen of een vloerpuzzel, en gaan daarna al snel over tot puzzels van 35 stukjes. Een geweldige ontwikkeling. Voor hen, maar ook voor hun ouders. Want die zijn natuurlijk reuze trots!

Puzzels voor kinderen vanaf 5 jaar

Als een kind eenmaal puzzels heeft gemaakt van 35 stukjes wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging: een grotere puzzel. Langzaam kan het overstappen naar 49 stukjes, en de echte durfal gaat aan de gang met een puzzel van 100 stukjes. Wij hebben geweldige puzzels in ons assortiment waar veel kinderen plezier aan beleven. Bijvoorbeeld puzzels van Disney afbeeldingen zoals Cars, Bambi, Peter Pan, Prinsessen, enz. Kinderen vanaf zeven jaar maken al snel een puzzel van 200 stukjes of een leuke 3D puzzel. Een echte puzzelaar maakt vanaf ongeveer negen jaar een puzzel van 500 stukjes.

Puzzels voor tieners

Is jouw kind al tien jaar of ouder? De meeste kinderen van deze leeftijd houden van wat moeilijker puzzels. Zo is een puzzel van 500 tot 1000 stukjes een heerlijke uitdaging voor hen. Niet alleen omdat het zoveel stukjes zijn en er zo veel werk in zit om alles goed te sorteren en in elkaar te passen. Het is ook een uitdaging om er geduldig mee om te gaan. Een puzzel van 500 of 1000 stukjes is tenslotte niet direct klaar. Het puzzelen is een proces en uithoudingsvermogen kan dan een behoorlijke uitdaging zijn. Goed voor hun ontwikkeling!

Cars puzzel maken?

  Laden...