Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Puzzelbal

Puzzelbal een leuke uitdaging voor kinderen

Iedereen die van puzzelen houdt weet hoe heerlijk het is even lekker te ontspannen met een nieuwe uitdaging. Ook kinderen zijn gek op puzzelen. Niet alleen het ontspannende moment, maar ook het eindresultaat en de leuke afbeelding die tevoorschijn komt is een geweldige beloning. Heeft jouw kind al zijn of haar puzzels al regelmatig gemaakt? Dan is het misschien toe aan een leuke nieuwe uitdaging. Puzzelballen zijn dan een ideaal idee. Deze leuke 3D puzzels zorgen voor urenlang speelplezier en als de puzzel af is kan je kind er nog vaak naar kijken!

De 3D puzzelbal voor kleine kinderen

Een puzzelbal is een puzzel die je in de rondte in elkaar puzzelt. De licht gebogen plastic puzzelstukjes passen stuk voor stuk in elkaar en omdat ze stevig aan elkaar klikken blijven ze goed aan elkaar zitten. Zo maak je uiteindelijk een mooie kunststof bal met een leuke versiering. Er komt geen lijm aan te pas en de puzzel is eenvoudig in elkaar te zetten. Gun je je kind een leuke nieuwe puzzel waar het urenlang speelplezier aan kan beleven? Geef het dan een puzzelbal. Die zal zeker in de smaak vallen!

Puzzelbal voor jongens en meiden

Wil je je kind verrassen met een leuke nieuwe puzzel of gaat je kind binnenkort naar een kinderfeestje? Dan is een 3D puzzelbal een ontzettend leuk cadeau! Wij hebben puzzelballen in ons assortiment voor zowel jongens en meisjes en in 54 of 72 stukjes. Zo kun je kiezen uit leuke puzzelballen van Finding Dory, Trolls, Huisdiergeheimen, Paw Patrol, Minions, Disney Frozen of The Good Dinosaur. We hebben zelfs een puzzelbal met een afbeelding van de wereld. Er zit vast wel een geweldige puzzel in ons assortiment waar je hem of haar heel erg blij mee maakt!

Puzzelbal kinderglobe

Is jouw kind nieuwsgierig of leergierig en wil je het eens een andere manier van leren aanbieden? Dan is een puzzel van de wereldbol een geweldig cadeau! De leuke puzzelbal kinderglobe uit ons assortiment is groter dan de overige puzzelballen uit onze collectie. Hij bestaat uit 180 stukjes en is voor kinderen vanaf acht jaar. Op deze leuke globe vind je alle landen en hoofdplaatsen terug met de belangrijkste dieren die op een continent wonen. Deze puzzelbal is inclusief rotatie-standaard en daarmee kan de globe dus ook echt ronddraaien. Een ideaal cadeau!

  Laden...