Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Waar Puzzels kopen? Bekijk puzzels bij Speelgoedwinkel Zippytoys

Welke puzzels zijn er?

Ben jij een liefhebber van puzzels of zijn je kinderen gek op puzzelen? Wij hebben een uitgebreid assortiment puzzels waar iedereen blij van wordt. Puzzelen is heerlijk ontspannend. Lekker op een herfstavond aan de grote tafel een puzzel maken, dat vindt iedereen toch leuk? Onze collectie puzzels is groot. We hebben ze voor alle leeftijden en in enorm veel soorten en maten. Er zijn puzzels van landschappen, voertuigen, gebouwen tot 3d puzzels je kan het zo gek nog niet verzinnen of er zijn puzzels van. In onze webshop kun je puzzels vinden tot wel 1500 stukjes en meer, voor zowel kinderen als volwassenen, kijk maar eens bij Jan van Haasteren of Wasgij puzzels

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Puzzel voor kleine kinderen bestellen!

Kinderen vinden puzzelen geweldig. Van kleine stukjes iets moois maken, daar worden ze blij maar vooral ook heel trots van. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen. Kinderen leren patronen ontdekken door puzzels en dat is goed voor hun ontwikkeling. Maar puzzelen is vooral gewoon heel leuk, want er zijn ontzettend veel leuke kinderpuzzels: noppenpuzzels, vloerpuzzels, blokpuzzels, en puzzels in enorm veel kleurige foto’s.

Puzzels voor grotere kinderen bestellen!

Ook de al wat grotere kinderen kunnen het heerlijk vinden om te puzzelen. Is de huidige puzzel te makkelijk geworden? Het leuke is dat ze altijd weer kunnen kiezen voor een moeilijker puzzel met wat meer stukjes als ze niet meer worden uitgedaagd. Zo blijven ze altijd enthousiast. Voor de wat grotere kinderen hebben wij ook fantastische puzzels. In ons assortiment vind je puzzels waar elk kind blij van wordt. Dierenpuzzels, natuurpuzzels, Disney puzzels, dinosaurus puzzels, puzzels van Frozen, Woezel en Pip en Buurman en Buurman, je ziet het, er is keuze genoeg!

Leerzame puzzels bestellen!

Als jouw kind het leuk vindt om te puzzelen, geef het dan eens een leerzame puzzel. Kinderen zijn er gek op. Puzzels van Nederland, Europa, de wereld, ze vinden het geweldig om te maken en al doende leren ze voorzichtig topografie. Een klokpuzzel vinden kinderen vaak ook geweldig. Zo leren ze voorzichtig de beginselen van klokkijken op een speelse manier. Houdt je kind van denkpuzzels? Daarvan hebben wij er genoeg in ons assortiment. Kinderen vinden het leuk om te leren. Geef ze eens een uitdagende puzzel!

Puzzels voor volwassenen bestellen!

Natuurlijk hebben wij ook een prachtig puzzels voor volwassenen in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3D puzzels (ook voor kinderen)? Daar ben je echt uren mee zoet! Veel volwassenen vinden puzzels van Jan van Haasteren ook een geweldige uitdaging. De vele kleuren en vormen bij elkaar zoeken is een leuke uitdaging. Heb je even genoeg van puzzelen maar is de puzzel nog niet af? Dan doe je ze netjes in een puzzelmat of opbergmap uit onze collectie. Dan kun je je tafel weer lekker voor iets anders gebruiken.

Jan van Haasteren puzzel kopen

Hoe wordt een puzzel gemaakt?

Puzzel wat ziet gij?

Puzzel Jan van Haasteren

  Laden...