Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Prentenboek kopen? Ontdek prentenboeken in onze webshop!

Prentenboeken bestellen

Klassieke sprookjes, Disneyverhalen: samen wegdromen

Kinderen en hun fantasie! Een pak melk is een piratenboot en een steen een monster. Met een theedoek op haar hoofd is je dochtertje prinses Elsa en je zoontje zwaait met een stok en zingt ‘niemand weet, niemand weet, dat ik Repelsteeltje heet’.

Je kindje heeft niet veel nodig om in een compleet andere wereld de spannendste avonturen te beleven. Wat is dan leuker om deze avonturen terug te lezen in de leukste sprookjesverhalen? Met de klassieke sprookjes van Sneeuwwitje, Doornroosje en Hansje en Grietje in ‘De wondere sprookjeswereld van Grimm en Andersen’ ga je met je kleintje terug naar je eigen jeugd. De moderne sprookjes van Disney laten je een hele nieuwe wereld zien. Zing uit volle borst ‘Let it go’ van Frozen, ga op zoek naar Nemo en leef mee met de avonturen van de Lion King.

Voorlezen uit sprookjesboeken is natuurlijk heel leuk, maar je laten voorlezen is nog veel leuker. Met een prentenboek in haar handjes vertelt je meisje over prinsessen die vechten met draken en je mannetje legt met zijn dinoboek uit hoe alle dinosaurussen heten.

Ga op een magische ontdekkingstocht in onze online speelgoedwinkel en laat je verrassen door de mooiste sprookjes.

  Laden...