Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Pocket loco kopen? Ontdek hier Pocket loco!

Is je kind verzot op Mini Loco en wil het onderweg of bijvoorbeeld op visite ook graag dit leuke educatieve spel spelen? Het Pocket Loco spel is dan een ideale oplossing. Zeker in de auto kan het lastig zijn een gewoon Loco spel te spelen. De steentjes rollen al snel uit de doos en als ze op de grond vallen kan je kind er niet meer bij. Dit handige meeneem Loco spel heeft de vorm van een spiraalboek. Het bevat veel leuke vragen én antwoorden waar je kind veel van leert. Daarmee is jouw kind lekker zoet onderweg, thuis of op school.

Pocket Loco voor kleuters

Pocket Loco is speciaal ontwikkeld voor kleuters. Ze zijn gek op Disneyfilms zoals Cars, Belle of Assepoester en bovendien leergierig. Voor een stoere kleuter is er niets leuker dan het maken van opdrachtjes met foto’s van zijn helden of heldinnen. Niet alleen zijn de opdrachten leerzaam, maar vooral heel erg leuk! Daarmee sla je twee vliegen in één klap. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een leergierige kleuter die zich onderweg verveelt of op visite gaat bij grote mensen waar hij of zij zichzelf even lekker bezig moet houden.

Pocket Loco voor meisjes

Heb jij straks een kleine jarige dame in huis of wil je een leuk meisjescadeau geven voor bijvoorbeeld een kinderpartijtje? Dan is de Pocket Loco Prinses natuurlijk een fantastische verrassing! Met de leuke houder en het spiraalboekje kan jouw kleine prinses samen met Mulan, Assepoester, Belle of andere Disney prinsessen eindeloos spelen. Wat gaat ze doen, opdrachtjes maken, tellen, plaatjes zoeken, combineren met kleuren? De keuze is aan haar!

Pocket Loco voor jongens

Heb jij een stoer manneke in huis dat graag nieuwe dingen leert én gek is op auto’s? Dan is het Pocket Loco Cars leerspel ideaal voor hem! Samen met Bliksem, Takel en de andere leuke Cars vriendjes kan hij leuke opdrachtjes maken. Ga hij tellen, combineren met kleuren of plaatjes bij elkaar zoeken? Het kan allemaal met dit leuke spiraalboekje dat overal gebruikt kan worden, maar vooral onderweg. Jouw stoere vent zal zich uitstekend vermaken met de vragenkaarten van deze leuke leerquiz!

  Laden...