Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Wild Life!

Playmobil Wildlife

Ken je de nieuwe speelwereld van Playmobil Wildlife al? Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met deze serie spannende expedities ondernemen. Rondrijden met stoere pickup jeeps, foto’s maken van wilde dieren met een echte cameraman of avonturen beleven met het grote blusvliegtuig, wie wil dat nu niet? Deze spannende wildernis wereld zorgt voor uren speelplezier waar avontuurlijke kinderen een hoop lol aan zullen beleven. Is jouw kind ook gek op spannende avonturen? Dan is deze leuke serie met de diverse uitbreidingssets echt iets voor hem of haar!

Playmobil Wildlife Boomhuis

Spannende expedities kunnen onmiddellijk beginnen met het beklimmen van de hangbrug hoog in de bomen, die leidt naar de avontuurlijke boomhut. Extra spannend is dat er diverse valkuilen zijn gemaakt, maar gelukkig hebben de expeditieleden voldoende gereedschap om zich te kunnen redden. Eenmaal in de boomhut hebben ze op het observatiedek een geweldig zicht op het woud met de wilde dieren en de gouden schat die in het woud verborgen ligt. In de boomhut staat een fornuis om eten te bereiden en een slaapkamer met bedden. Een geweldig avontuur kan beginnen!

Playmobil Wildlife Zee Aquarium

Zeeleeuwen kijken in een echte zeeleeuwen show, het kan met het Playmobil Wildlife Zee Aquarium. Laat je kind de bijzondere onderwaterwereld naspelen met echt bewegende en draaibare zeeleeuwen die kunstjes kunnen doen en kunnen balanceren met een bal. De toeschouwers op het bezoekersterras hebben een prachtig uitzicht op de panorama vensters en de diepzeegrot. Het bassin kan met echt water worden gevuld, het platform is draaibaar en de doorzichtige koepel geeft een prachtig schouwspel. Dat betekent eindeloos speelplezier!

De vele sets van Playmobil Wildlife

Natuurlijk biedt Playmobil Wildlife veel meer dan alleen het boomhuis en het zee aquarium. Voor beide sets zijn er bijvoorbeeld verschillende extra aanvullingen verkrijgbaar. Wat dacht je van een pinguïnverblijf, een aquariumshop, zwaardvissen, inktvissen, hamerhaaien, zeeschildpadden of extra zeehonden met pups? Natuurlijk kun je ook bij de boomhut extra leuke dieren bijbestellen, zoals tijgers en een welp, orang oetans, een alligator, stokstaartjes en panda’s met een baby. Zo leuk heeft jouw kind nog nooit gespeeld!

Is jouw kind gek op de natuur en dieren? Dan hebben we veel meer leuks in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze boeken over natuur, planten en dieren en onze vele bijzondere legpuzzels?

  Laden...