Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Super 4

Playmobil Super 4

De leuke Playmobil Super 4 helden zijn natuurlijk de superhelden waar je dagelijks op televisie van kunt genieten bij Telekids. De leuke nieuwe animatieserie Super 4 gaat over vier superhelden die de meest fantastische avonturen met elkaar beleven. Zijn Alex de Ridder uit Koningsland, Ruby de piraat van Buskruiteiland, Gene de agent uit Technopolis en Twinkel de fee van Sprookjeseiland de favoriete vriendjes van jouw kind? Dan zal hij of zij zeker blij zijn met deze geweldige Playmobil Super 4 figuurtjes!

Playmobil Super 4 Galjoen Kameleon met Ruby

Het vaartuig van Ruby de piraat van Buskruiteiland, wie kent het niet? Dit geweldige piratenschip kan echt drijven en heeft een zitplaats voor alle vier de superhelden, net zoals op televisie. Het beschikt over echt werkende kanonnen en het dak is afneembaar, waardoor je direct toegang hebt tot de stuurhut en de gevechtsruimte waar munitie en andere zaken kunnen worden opgeborgen. Laat jouw zoon of dochter de meest fantastische avonturen beleven met deze superhelden, met dit piratenschip staat hen niets meer in de weg!

Playmobil Super 4 FulguriX met Gene

Super 4-held Gene uit Technopolis heeft natuurlijk ook zijn eigen voertuig, en wel een prachtige Technopolis drone waar hij samen met zijn vrienden de spannendste verhalen mee beleeft. Natuurlijk neemt hij voor de zekerheid zijn discscooter mee zodat hij zijn vijanden met discs kan beschieten. De vier brandstoftanks voor de vier straalpijpen zorgen er voor dat hij bliksemsnel door de lucht vliegt, zowel naar voren als naar achteren. Natuurlijk zit Gene er zelf in, met zijn vriend Frans uit Technopolis. Samen beleven ze spannende avonturen.

Playmobil Super 4 Koningsland Draak met Alex

Wie kent hem niet, de grote Draak uit Koningsland waar Alex de Ridder woont? Nu kan ook jouw kind de spannendste avonturen beleven met deze enge draak waarvan niet alleen de vleugels, maar ook de bek, hals, armen en benen kunnen bewegen. Laat Alex plaatsnemen op de rug van de draak en de slechte tovenaar Grimmgus verslaan. Of laat je kinderen spelen met Haaibaard, Black Colossus, de reuzenaap Gonk, Alien krijgers met T-rex of Dr X en Robot. Samen beleven ze de meest fantastische uurtjes waarbij jouw kind zijn of haar eigen fantasie de vrije loop kan laten.

Vindt jouw kind het ook super om zich al spelend te verplaatsen in superhelden? Kijk dan ook eens bij bekende speelfiguren of Dinotrux voor de leukste cadeautjes!

  Laden...