Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Summer Fun

Playmobil Summerfun, altijd leuk!

Playmobil Summerfun, daar kun je eigenlijk het hele jaar door mee spelen. Ga jij met je kleine op vakantie naar een tropisch oord? Wat is er dan leuker dan speelgoed meenemen dat helemaal in stijl is? Is het juist winter en speelt je kind wat vaker binnen? Hoe heerlijk is het dan om te dagdromen over de zomer met de leuke Playmobil Summerfun serie? Deze geweldige serie brengt je direct in tropische sferen met de diverse leuke sets die duidelijk over een heerlijk tropische vakantie gaan.

Playmobil Summerfun cruiseschip

Wil je je kind graag een vakantie op een cruiseschip na laten spelen? Dan is dit nu je kans. Met dit prachtige Playmobil cruiseschip kan de zomer van de Playmobil figuurtjes niet meer stuk en ook jouw kind vermaakt zich natuurlijk prima. Lekker zwemmen op het dek met een fantastische glijbaan bij het zwembad, heerlijk slapen in een prachtige slaapkamer en ’s avonds lekker uit eten in het leuke restaurant met uitzicht op zee. Zelfs aan een reddingsboot en zwemvesten is gedacht! Let op, dit cruiseschip kan niet op water drijven!

Playmobil Summerfun, wat een vakantie!

Gaan de playmobil figuurtjes op vakantie? Natuurlijk gaan ze dan per vliegtuig! Gelukkig is er plaats voor zeven personen dus de hele familie kan mee, inclusief piloot en stewardess. Natuurlijk gaan ze dan wel eerst langs de incheckbalie waar ze met hun identiteitskaart een heus ticket kunnen kopen. De bestemming is natuurlijk een prachtig tropisch eiland met een heerlijk strand met glijbaan, strandbar en een paar leuke dieren om heerlijk mee te spelen. Jouw kind vermaakt zich met deze leuke sets gegarandeerd!

Diverse Playmobil Summerfun sets

Natuurlijk is er nog veel meer moois te beleven als de Playmobil figuurtjes op vakantie gaan. Een dagje uit met de Jetski en een heuse bananenboot, op pad met de beach buggy om een dagje te surfen op het strand en een heerlijke duiktrip maken met dolfijnen. Natuurlijk eten ze ’s avonds een lekker hapje in de snackbar en ontspannen ze later aan de strandbar. Je begrijpt het al, het is echt vakantie vieren geblazen als je met deze leuke Playmobil Summerfun sets speelt!

Is jouw kind gek op Playmobil en het naspelen van verhalen? Dan is het vast ook dol op rollenspellen en verkleden. Ook poppen en knuffels en Lego zullen hem of haar dan vast interesseren!

  Laden...