Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Sports & Action

Playmobil Sports & action

Playmobil sports & action is weer zo’n leuke serie van het unieke speelgoed van Playmobil. Is jouw zoon of dochter een echte waaghals en een actief kind dat graag rent, vliegt en spannende avonturen meemaakt? Dan kan het zich vast prima vermaken met deze leuke figuurtjes van Playmobil. Spannende avonturen beleven, racen, vliegen en mensen redden, dat is wat je kunt doen met de leuke figuurtjes uit Sports & Action. Er is keuze genoeg in deze leuke serie dus bekijk snel de vele mogelijkheden!

Playmobil Sports & Action Bergbeklimmers met Berghut en Poolexpeditie

De leuke Playmobil Bergbeklimmers met Berghut set bevat de benodigde complete uitrusting om een ruige tocht door de bergen te maken, inclusief kabels waaraan de figuurtjes zich veilig vast kunnen koppelen tijdens hun klim. Ook het Playmobil Hoofdkwartier Poolexpeditie is een set waarmee spannende avonturen beleefd kunnen worden. Wie wil er nu niet in een onderzoekslaboratorium met lichteffecten werken en ijskernen en energiekristallen onderzoeken? Gelukkig kan de ijskoepel goed verdedigd worden tegen ijspiraten met een reuzekanon en kunnen de figuurtjes indien nodig ontsnappen met een sneeuwscooter. Bekijk ook snel de andere onderdelen van deze leuke Poolexpeditie serie!

Playmobil Sports & Action zweefvliegers, monobikes en reddingswerkers

Outdoor gaan met een zweefvlieger of een monobike, dat is natuurlijk een geweldig avontuur dat jouw kind, kleinkind of een vriendje lekker buiten kan beleven. Plaats een Playmobil figuurtje in de zweefvlieger en gooi hem in de lucht. De stoffen zweefvlieger met onderstel zweeft er direct vandoor en landt weer zachtjes op de grond. Eenvoudig uit elkaar te halen, dus het kan overal mee naartoe! Ook in de monobike past een Playmobil figuurtje dat er door te trekken aan het aandrijfwiel direct vandoor rijdt. Koop er twee en je kind kan uren racen met een vriendje, broertje of zusje.

Playmobil Sports & Action Super Sport Racers

Ook de Playmobil Super Sport Racers uit de leuke Playmobil Sports & Action serie zijn een geweldige aanvulling op het Playmobil assortiment. Deze geweldige super race auto’s zijn via Bluetooth bestuurbaar en dat betekent dat je ze niet alleen met de afstandsbediening kunt laten racen, maar ook met een app op je mobiele telefoon. In de leuke Play Mobil Super Sports Racers kan een Playmobil figuurtje geplaatst worden. De afstandsbediening rijkt tot wel tien meter en de voertuigen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat een geweldig cadeau!

Houdt jouw kind van sport en actie? Dan vindt hij of zij het waarschijnlijk ook fantastisch om te spelen met onze auto’s en voertuigen, bestuurbare auto’s en Buitenspeelgoed Sport!

  Laden...