Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Specials

Playmobil Specials, ieder jaar anders

Ben jij gek op unieke items en is jouw kind gek op Playmobil? Dan is de Playmobil Specials serie zeker interessant. De Playmobil series worden jaarlijks namelijk aangevuld met diverse leuke sets die allemaal maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Zo kun je unieke setjes sparen voor je Playmobil collectie die je later nergens meer kunt kopen. Ieder jaar worden er twaalf Playmobil Specials ontworpen, die het jaar daarop weer vervangen worden door twaalf nieuwe. Ga jij ze sparen? Dan heb je altijd zeldzame playmobil figuurtjes in huis!

Playmobil Specials, de leukste figuurtjes

Is jouw kind binnenkort jarig en wil het graag een aanvulling op zijn of haar Playmobil wereld? Dan is het wellicht een goed idee om de leuke Playmobil Specials op het verlanglijstje te zetten. Er zijn veel verschillende figuurtjes verkrijgbaar voor een heel klein prijsje. Deze leuke setjes zijn ook een leuk cadeautje om te vragen voor een kinderfeestje of natuurlijk om te geven aan een vriendje of vriendinnetje. Ook bij andere gelegenheden waar een klein cadeautje op zijn plaats is is een leuke Special een welkom geschenk, voor Sinterklaas bijvoorbeeld.

Playmobil Specials, altijd weer anders

Kinderen hebben zo hun hobby's, maar Playmobil figuurtjes hebben die ook! Ga je op stap? Laat je kind dan een paar leuke speelfiguurtjes meenemen met een leuke, gekke of grappige hobby. Op deze manier kan jouw zoon of dochter een kleurrijke fantasiewereld opbouwen waar het fijn een held kan zijn. Het naspelen van spannende avonturen en gekke situaties zorgt voor urenlang speelplezier. Altijd handig voor onderweg, op visite of bijvoorbeeld in de wachtkamer van de dokter.

Playmobil Specials

Ben jij een verzamelaar van bijzondere items of wil jouw kind graag iets nieuws voor zijn of haar collectie van Playmobil? Dan zijn deze leuke Specials echt een ideaal cadeau. De doosjes zijn klein, maar bevatten altijd veel onderdelen en zorgen voor perfecte naboots situaties waardoor het echt leuk is met deze poppetjes te spelen. Je vindt er gegarandeerd een Special tussen die echt helemaal bij jouw kind en diens belevingswereld past!

Onze Playmobil Specials zijn niet duur, maar wist u dat wij nog veel meer uitstekend speelgoed hebben voor leuke kleine prijsjes? Kijk eens snel bij onze Grabbelton artikelen of knutselspullen en u vindt gegarandeerd iets dat helemaal bij uw kind past.

  Laden...