Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Playmobil Poppenhuis kopen

Playmobil poppenhuis

Het Playmobil poppenhuis, welk meisje speelt er niet graag mee? Playmobil heeft zichzelf weer overtroffen met dit fantastische poppenhuis, wat inmiddels het droomhuis is van vele meisjes die het heerlijk vinden om met Playmobil te spelen. Natuurlijk zal ook jouw dochter, nichtje of kleindochter hier urenlang mee kunnen spelen want zeg nou zelf, het ziet er toch ook fantastisch uit?! De Playmobil poppenhuis serie is van zichzelf al compleet, maar toch kun je het poppenhuis nog aanvullen met diverse leuke extra’s waardoor het nog meer een droomhuis wordt om leuke fantasie verhalen na te spelen.

Het Playmobil poppenhuis, heel romantisch

Het prachtige en romantische lichtroze Playmobil herenhuis heeft maar liefst zes kamers en een balkon. Het is groot genoeg voor de bewoners, maar ook gasten zijn er van harte welkom. De deurbel doet het echt, de voordeur en de ramen kunnen allemaal open en zelfs de brievenbus kan worden geopend. Dit 348-delige huis is natuurlijk fantastisch om mee te spelen. Wil je dit prachtige huis inrichten met meubels? Dan zijn er diverse uitgebreide sets verkrijgbaar waardoor het huis er nóg leuker op wordt.

Playmobil poppenhuis om mee te nemen

Gaat jouw kind af en toe logeren en neemt hij of zij graag wat eigen speelgoed mee? Ga je op visite en wil je dat je kind zich alleen prima vermaakt? Dan is het Playmobil meeneem poppenhuis een geweldig bezit voor ieder kind. Zodra je dit leuke poppenhuis openklapt krijg je toegang tot de diverse kamers in het huis, die volledig zijn ingericht. De Playmobil figuurtjes kunnen hier eten koken in de keuken, lekker kletsen in de woonkamer, in bad gaan in de badkamer of lekker gaan slapen met de de kleine baby. Deze gezellige familie heeft zelfs twee honden!

Playmobil poppenhuis aanvullingen

Heeft jouw zoon of dochter een prachtig poppenhuis van Playmobil en wil het graag de kamers uitbreiden met een leuke set? Dan zijn er diverse opties om het huis extra in te richten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke badkamer set met een bad op pootjes, een kinderkamer of een ingerichte keuken? Zo komt het huis steeds meer tot leven want de bijgeleverde poppetjes vormen samen een grote familie die van alles mee maakt wat jouw kind verzint.

Vindt jouw dochter of zoon het leuk om met Playmobil te spelen? Dan vindt het Lego, Sluban of Lalaloopsy wellicht ook heel leuk!

  Laden...