Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Voordelig Playmobil Piraten speelgoed kopen

Playmobil piraten, spannend en avontuurlijk

Ken je Playmobil piraten al? Het is een geweldige serie waar jouw kind de spannendste avonturen mee kan beleven. Als je hem of haar echt een keer wilt verrassen met heel leuk speelgoed is dit dan ook zeker een fantastische keuze. De Playmobil piraten serie is een uitgebreide serie die uren speelplezier garandeert, zeker in combinatie met de andere sets van Playmobil. Maar eigenlijk is combineren helemaal niet nodig, want deze set is helemaal compleet!

Playmobil piraten schip

Piraten zijn natuurlijk nergens zonder een eigen piratenschip waarmee ze kunnen plunderen en roven op de wilde zee. De kanonnen aan boord zorgen er voor dat ze het gevecht aankunnen met iedereen die ze op zee tegenkomen. Vanuit de uitkijktoren op het schip kunnen de piraten eenvoudig zien waar de volgende vijand is die verslagen moet worden. Dat wordt uren speelplezier! Dit leuke piratenschip heeft wieltjes, en daarmee kan jouw kind er niet alleen in het (zwem)bad mee spelen, maar ook gewoon op de grond. Het kanon, het anker en de leuke piraten die worden meegeleverd maken dit schip helemaal compleet.

Playmobil piratenvesting met Ruby Red

Ken je Ruby Red al, de piratenheldin van Gunpowder Island? Zij heeft een eigen piratenhuis op haar eiland dat in een wip kan worden omgetoverd tot een heuse piratenvesting. Ruby en haar piratenvriend kunnen met het kanon dat op het balkon staat overal om zich heen kogels afvuren en de vijand direct verslaan. De bijbehorende toekan, doornhaai, schol en makrelen zorgen er voor dat je je echt op een eiland waant met een woeste zee eromheen. Jouw zoon of dochter zal het vast fantastisch vinden met haar eigen helden te spelen uit de leuke televisieserie.

De uitgebreide Playmobil Piraten

Natuurlijk hebben wij veel meer leuke setjes uit de serie Playmobil Piraten. Het pirateneiland is een geweldige basis om vandaan te varen, de schatkist wordt daar natuurlijk verstopt. Maar ook het Playmobil soldatenschip of de piraten-schuilplaats is een geweldige set uit deze leuke serie. Zo kan jouw kind zich urenlang vermaken met gevechten op zee en aan land met de diverse leuke piraten die je er bij krijgt en die je er voor een klein prijsje bij kunt kopen.

Zoek je nog meer leuk speelgoed voor een avontuurlijke jongen of een stoer meisje? Kijk dan ook eens bij de andere Playmobil series of ga voor Lego, K’nex of Dinotrux.

  Laden...