Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Playmobil Kasteel speelgoed kopen

Playmobil kasteel, voor stoere ridders en prachtige prinsessen

Heb jij een zoon die gek is op stoere ridderverhalen en kastelen? Wil jouw dochter graag prinses zijn en vindt ze het geweldig om dat na te spelen? In beide gevallen is de kasteelserie van Playmobil een geweldige keuze. Laat je kinderen terug in de tijd gaan waar ridders spannende avonturen beleven en prinsessen nog gered moeten worden uit het koninklijk paleis. Met de uitgebreide sets van Playmobil kasteel zullen ze uren speelplezier beleven en hun leukste fantasieën kunnen naspelen.

Playmobil kasteel met ridders

Heb jij een stoere jongen thuis die graag met ridders en kastelen speelt? Dan is deze Playmobil set helemaal geschikt voor hem. De Burcht van de orde van de Valkenridders is een schitterend kasteel dat je uit kunt breiden met diverse ridders, zoals de Valkenridders, Drakenridders en Leeuwenridders. Natuurlijk is er ook divers vechtmateriaal zodat je kind urenlang kan strijden met zijn ridders. Bouw het grote kasteel en laat je zoon spannende avonturen beleven. Verover het grote Koningskasteel en laat de ridders de strijd aangaan met elkaar. Wie wint de grote veldslag?

Playmobil koninklijk paleis

Is jouw dochter gek op alles wat met het prinsessenleven te maken heeft en vindt ze playmobil helemaal het einde? Dan is het koninklijk paleis of het koninklijk slot een geweldig cadeau voor haar. Natuurlijk mag de koets met het paard daarbij niet ontbreken, net zoals de koninklijke stallen. Wordt er een gemaskerd koninklijk bal georganiseerd of een prinselijk verjaardagsfeestje? De prinses in het paleis zal aan het eind van de dag vast heerlijk slapen in haar koninklijke slaapkamer met hemelbed. Dit is een prachtige set waar jouw dochter zich uitstekend mee zal vermaken.

Playmobil kasteel, leuk voor ieder kind

Jouw kind kan zijn of haar fantasie de vrije loop laten met het Playmobil kasteel en de Playmobil ridders. Of hij of zij kan de prinses haar prachtige leven laten leiden in een fantastisch paleis met mooie kamers en stallen met paarden en een koets. Deze serie is al jaren één van de populairste thema’s uit de Playmobil wereld. Deze serie is ook nog uit te breiden met een drakenset. Want draken en ridders horen toch een beetje bij elkaar, net zoals de prinses die wordt beschermd door een vurige draak.

Wil je je kind ook verrassen met andere leuke cadeautjes? Kijk dan eens bij de kinderboeken, spelletjes en knutselen met textiel.

  Laden...