Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil History

Playmobil History

Ken je Playmobil History al? Deze superleuke serie laat oude vervlogen tijden weer herleven en maakt geschiedenis extra leuk! De helden uit de Romeinse tijd en de prachtige bouwwerken en schatten uit het Egyptisch verleden maken spelen niet alleen leuk, maar ook nog leerzaam. Natuurlijk hoort het verleden van de Vikingen daar ook een beetje bij, al zijn de Drakenrijders van Berk natuurlijk ook wel een beetje fantasie. Kun jij kiezen uit deze leuke Playmobil History sets? Waar je ook voor gaat, je kind zal je altijd dankbaar zijn want deze serie is fantastisch

Playmobil History Egypte

De Playmobil Piramide van de Farao, welk kind wil hier nu niet graag mee spelen? Er liggen prachtige schatten verborgen in de geheime schatkamer, er ligt ook een echte mummie én er liggen levensgevaarlijke spinnen en schorpioenen op de loer. Met de bijgeleverde archeologen beleeft jouw kind veel spannende avonturen! Natuurlijk is deze leuke Playmobil History set uit te breiden met soldaten van de Farao met ballista, grafrovers met nog meer Egyptische schatten en een echte Egyptische krijger met dromedaris. Dat wordt uren genieten van een fantastisch spel!

Playmobil History Romeinse Rijk

Wil jij je kind spelenderwijs iets leren over de geschiedenis van het grote Romeinse Rijk of is het zelf geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is het Playmobil Romeins Galeischip een geweldige keuze voor uren speelplezier. Dit leuke schip met het indrukwekkende zeil verslaat elke vijand want het heeft een echte schietfunctie en een oersterke ramboog waar niemand tegenop kan. Ook deze leuke set uit het Romeinse Rijk kan worden aangevuld, met een Romeins legioen bijvoorbeeld, Romeinse soldaten, een echte strijdwagen met tribuun en zelfs Cesar en Cleopatra.

Playmobil History Drakenrijders van Berk

Wie kent er niet de stoere televisieserie de Drakenrijders van Berk uit de Vikingtijd? Het Playmobil Berk Drakeneiland en Playmobil Drago’s Schip zijn ontzettend populair en dat is niet voor niets. Deze uitgebreide serie brengt de televisieserie helemaal tot leven en zo kunnen kinderen hun fantasie volledig de vrije loop laten. Natuurlijk hebben wij van deze serie veel meer uitbreidingen in het assortiment, zoals Hikkert en Tandloos, Astrid en Stormvlieg en Drago en de bepantserde draak. Geweldig toch!

Houdt jouw kind van diverse naboots situaties en speelt het graag zijn of haar eigen fantasieverhalen na in een spel? Dan zal het ook heerlijk kunnen spelen met de andere leuke mogelijkheden in onze Speelgoedwinkel en ons Bouw en constructie speelgoed!

  Laden...